Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Cadillac sts 4.6 v8 Seville

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Cadillac sts 4.6 v8 Seville

От известно време се заглеждам по този автомобил.За съжаление не отбирам много от езици,а на български не намирам никакво инфо в мрежата.В уики понаучих нещо за двигателя,но за автомата-нищо.Искам да попрочета нещо за него,преди да го взема.
    "Кто не сидел в КАДИЛЛАКЕ покупает мерседес"-това прочетох в руските сайтове .

Препоръчайте ми сервиз за преглед преди покупката.
    Помагайте,кой с каквото може.
    Благодаря,поздрави!
    Дизелов Jeep, не е Jeep.

От: Cadillac sts 4.6 v8 Seville

Има едно такова в нас , но мисля че двигателя е 4.9 . Иначе го взехме от Швейцария , стоя 2 години без регистрация в двора . Сменихме акумулатора , запали от раз - на 90000 км. е . Клемите на оригиналния бяха отстрани , наложи се подмяна на кабелите . В общи линии , малко коне но много мощ - и апетитна естествено . Кара се само по месец , два през лятото - като сме си в Бг . Проблеми не е правила , но то и ползването и е никакво . Две неща ми харесват в тази кола -звука на мотора , и чудесните фотьойли .

Коментар

Във форума за американски возила има доста писано за модела и за двигателя. За СК не знам. Питай дядо Владо, че доколкото знам Димата е имал вземане-даване с доста такива Кадита с Нордстар двигатели.

Коментар

Ако гледаш 300-коньовия Нортстар на Венко , цената е доста добра, а и го дава с части за още една кола...принципно има мнения, че е неремонтопригоден тоя мотор в сравнение с крайслеровите 8-ци и Вортеците, ама за тия пари-колкото изкара, а и бързичко ще го "изплатиш"- много скоро след покупката ще си похарчил повече пари за гориво, отколкото си дал за колата
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

За оглед - няма кой читаво да го огледа, не е толкова популярна, учим се на проба/грешка, за поддръжка - всичко направено от човек може да бъде поправено от човек. Със СТС имам повърхностен опит и не съм му много фен (но си е лично мнение), по-новите "Кадилаци" са малко по тегави за достъп до някои агрегат, но пак е въпрос на пари и желание. Където мога ще помагам......
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Защо не пробвате в официалното представителство на марката или бивше вече такова.Там поназнайват за някои неща
            M.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Chico Преглед на мнение
              Защо не пробвате в официалното представителство на марката или бивше вече такова.Там поназнайват за някои неща
              Това, някакъв вид хумор ли е?
              Официалните, освен да сменят консумативи гаранционно, за друго не знам дали стават.
              п.с. горното ми е от над 23 годишен опит с разни такива.

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                Ако гледаш 300-коньовия Нортстар на Венко ......
                Неговия съм си го оставил за десерт .На пазара има 4 .Единият е 4.9 на метан -отпадна,на другия,му сменяваха гарнитура на главата-не искам двигател,след такъв ремонт,третия го гледах,добре е,но му беше паднал акумулатора Утре евентуално ще погледна един в Захарна .
                За харченето,надали ще е повече от Jeep-a ми.Къса ми се сърцето,когато давам пари за ремонти,за гориво-не.
                Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от Krelion Преглед на мнение
                  "Кто не сидел в КАДИЛЛАКЕ покупает мерседес"-това прочетох в руските сайтове .
                  Пиши след време как е,аз Кадилак сьм виждал,но ми е интересно тоя твоя как ще е.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Е те тия са по-здрави, по-комфортни и най-истински:

http://www.autoscout24.ch/de/d/cadil...4368&vehtyp=10

Иначе ето един слънчев:

http://www.autoscout24.ch/de/d/cadil...7942&vehtyp=10

И един на 120 хиляди, но градушков:

http://www.autoscout24.ch/de/d/cadil...0991&vehtyp=10
                    Последно редактирано от sonda; 11-01-15, 09:28.
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

[QUOTE=Krelion;2672303
                      "Кто не сидел в КАДИЛЛАКЕ покупает мерседес"[/QUOTE]

А който е седял в Кадилак, си купува БМВ Отпреди петнайсетина години са ми впечатленията, тогава още изглеждаха интересни, и бях разочарован от возията - да не кажа че "друса", но е не е достатъчно омекотена както се очаква, особено ако имаш европейски возила като база за сравнение. В последващите години гледам са обърнали внимание и вече име "умно" окачване. Иначе е як и тегли. На дълъг път е удоволствие, от София до морето няма да се умориш. Звукът от двигателя е неочаквано мъркащ. За градско лапа гориво като двуглава ламя, освен това изисква малко свикване, трябва да го караш без резки движения, освен ако имаш модела с "умния" волан. Спирачките ще ги сменяш начесто (струват колкото вечеря за двама в луксозен ресторант ), останалото трябва да е дълготрайно. Има лек разход на масълце, но нямат съществени кусури различни от един средностатистически автомобил.

Коментар

Имал съм 2-ва 4.6 и една 4.9 . Всичките имаха някакви ремонти нищо фрапантно, Нортстара е модерен мотор с приятни характеристики. Но и капризен от към охлаждане все пак работи на висока вътрешна температура. Нормално да е прегряван поне веднъж . Макар и тежичка лимузина, това предно много бърка при по спортно шофиране. Говоря за Канада, тук съм гледал 4-5 екземпляра и всичките бяха тотал щета. Накрая се отказах да търся и минах на БМВ.
                        Jeep ZJ 5.9

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X