Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за Hummer H2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за Hummer H2

Здравейте на всички !
    Не съм от най-коментиращите във форума, но сега ми се налага.
    Ще купувам другият месец Hummer H2 , гледам ги до 22 000 евро нещо с газова уредба. За тези пари има Хамъри 2003 и 2006 на около 90000-150000 километра приблизително.Хамъра ще го карам само градско, не ми трябва за офроуд. Моля ако някой знае нека да сподели за + и – на този джип. Чупи ли се лесно,какво да гледам когато отивам да купувам, газовата уредба да ли прави проблеми на колата и т.н. Въобще всичко ме интересува кои каквото знае нека да сподели.Нека само компетентни хора да пишат, които са имали,имат ,карали и ремонтирали такъв джип.Благодаря на всички предварително.

От: Съвет за Hummer H2

+ че е голям....
    - че е голям....
    Много общо си задал въпроса. Колата е голяма, тежка, здрава и относитално комфортна. Размера е проблем при паркиране и движение на тясно ( видимоста е проблемна), оффроуд качествата му на твърд терен са добри, за поддръжка ценово е съпоставим с размерите си. Това го прави недолюбван от обикновенните сервизи защото ако счупиш нещо на клиентска машина и трябва да го купиш ( поне ние постъпваме така) потъваш веднага финансово. Части с поръчка от САЩ ( 5-7 работни дни) Оглед като при всяка друга кола ( да не тропа, да не пуши.....) Пълен е с какви ли не екстри ( не може да ги провериш всичките ) и електроники и е нормално в къси срокове да откриеш че нещо не работи. За въпроси звънкай.......
    П.П. Това е валидно за България, в други части на света е друго.....
    Последно редактирано от дядо владо; 20-09-12, 10:03.
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

От: Съвет за Hummer H2

Първоначално публикуван от gliganeze Преглед на мнение
      Здравейте на всички !
      ...........
      ...........Нека само компетентни хора да пишат, които са имали,имат ,карали и ремонтирали такъв джип.Благодаря на всички предварително.
      Поразгледай малко Тук и понеже Дядо Владо е скромен прочети е Това по-конкретно.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X