Пуснах обява в Мобилето за едно Самурайче и днес идваха да го гледат едни румънци. Уж се спазарихме и утре идват да го отнасят. Понеже досега все сме купували от Европа, интересува ме, някой продавал ли е автомобил в страна от ЕС и дали има нещо специфично, при оформяне на документите. По ми е важно, дали на мен ми трябва нещо специално за пред нашите власти. Извинявам се за аборигенският въпрос, ама ми е за пръв път, пък и търсачката нищо не пусна. Поздрави!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Продажба на автомобил в Румъния.
Свий
X
-
До: Продажба на автомобил в Румъния.
Ами най вероятно ще изкат да го карат с БГ номера там,което значи че ще му плащаш данъците тук ти.Според мен като им го продаваш направи договор за покупко продажба при нотариус за да си го отчислиш от данъчното,пък те да е спасяват че аз така увиснах с един мерцедес на който му плащам данъци вече 3 годиниЧовек се учи с много практика:D
-
До: Продажба на автомобил в Румъния.
Готово! Замина Самурайчето за Румънско. Никакви проблеми. Нотариуса само попита румънеца, разбира ли, за какво става въпрос. Румънеца клати глава и вика: "разбира, разбира..." . Пък аз мисля, че отсега нататък, ще започне да разбира.... Аз вече разбрах - Самурая не е за всеки
.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар