Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първа регистрация на старо ремарке?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първа регистрация на старо ремарке?

Здравейте колеги. Става въпрос за ремарке закупено може би преди 15 години от завода (не знам точно кой), но никога не е регистрирано. Собственика пази всички документи от покупката и всички номера са четими, като ремаркето е доста запазено.
    Това което не ми е ясно е какво трябва да направя аз, за да закупя и регистрирам ремаркето?
    Предполагам, че първо трябва да направим договор за покупко - продажба, след това да му направя гражданска и след това в КАТ за номера. Правилно ли мисля или има и нещо друго?
    Всъщност има ли някаква разлика между регистрацията на това ремарке и друго купено от магазина?
    Nissan Terrano 2 2.4i

От: Първа регистрация на старо ремарке?

Ако не са се променили техническите изисквания към ремаркетата за 15 години не би трябвало да има разлика.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Най добре провери в КАТ ако имаш и познат по добре

Коментар

Според мен,се разходете със собственика до местния КАТ с документите,ако ви кажат,че става,направо регистрирайте ремаркета на негово име.
        После с договор написан на ръка,без нотарялна заверка ти го родава и си го прехвърляш на товое име.Ще платиш смяната на талона,но ще избегнеш излишни разправий ако откажат регистрация.
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Днеска ходих до кат и ми казаха, че не мога да регистрирам ремаркето. Имали някакви нови изисквания от шибания евро съюз и не ставало.
          Звънях и в технотест и от там ме отрязаха.
          Така, че май ще е ново ремарке. Има ли някой мнение за тези ремаркета които се продават в Стара Загора (тези който се предлагат в Практикер). Казаха ми, че е на турсион. Какво ще рече това? Дали ще друса много? Понеже ще ми трябва за да превозвам и кошери с пчели с него.
          Nissan Terrano 2 2.4i

Коментар

То, друсането ще е от дупките по пътя,не от окачването,торсйона работи на усукване.Има вариант,да си намериш старо ремарке с регистрация и да си го преправиш според твоите нужди.Ма тези с регистрация не са много евтини и не знам доколко е смислена финансово такава операция.Колегата Тедо май внася ремаркета http://www.offroad-bulgaria.com/member.php?u=311 ,свържи се с него и виж какво може да ти предложи,като става дума за ново.
            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X