Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за ремарке

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за ремарке

най-накрая си намерих ремарке с редовни документи /от Плевен/...
    Искам да гопребоядисам сребристо, че сега е много грозно доматено червено...
    Как се процедира с документите - първо боядисвам и отивам да си го регистрирам в КАТ на мое име или може да има проблем, ако по документи е червено, а го закарам сребристо...?

ПС: На ладова главина може ли да се слага джанта от друга кола? В момента е с ужасни гуми и при 70кмч изпада в страшен резонанс - чак джипката започва да се тресе...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

До: Въпрос за ремарке

Боядисваш и отиваш. Ама бърже...
    От Дайхацу и от Сузуки, някои модели имат този размер, но се различава централният отвор.
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

защо "бърже" - нали има 2 седмици срок?

джантите явно ще са ладови... в квартала има едно магазинче, където са по 30-ина лв чисто нови... Цената добра ли е?
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

От всички модели на фиат и ланча, стават точно! 1 към 1
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        SJ 413

Коментар

Първоначално публикуван от Sam40 Преглед на мнение
          От всички модели на фиат и ланча, стават точно! 1 към 1
          а от хонда сивик ?

руските /нови/ са по 38лв... единствено ме притеснява, че са от много мека ламарина...

Коментар

появи се още един /потенциален/ проблем... тъй като ремаркето е пребоядисвано многократно, не мога да намеря къде е набит номера... предполагам, че е на тръбата м/у лапата и товарната част...
            Дали да не взема да го набия отново на лапата и някъде в началото на тръбата преди да отида в КАТ?

Коментар

На мойто бившето, окрадаха го затова пиша бившето, беше правено и го узаконявах та знам къде беше набит номера!
              На тръбата но по навътре към коша там ми го набиха навремето в сервиз Изток!
              Мисля че небива да се опитваш да биеш нови номера да не кажат че си го присвоил отнякъде
              [SIGPIC][/SIGPIC]
              SJ 413

Коментар

Първоначално публикуван от Sam40 Преглед на мнение
                На мойто бившето, окрадаха го затова пиша бившето, беше правено и го узаконявах та знам къде беше набит номера!
                На тръбата но по навътре към коша там ми го набиха навремето в сервиз Изток!
                Мисля че небива да се опитваш да биеш нови номера да не кажат че си го присвоил отнякъде
                ама мойто си е регистрирано - с нов номер е и 2-та талона... само е с плевенска регистрация...
                между другото има някакви грапавини в задния край на тръбата... сигурно трябва да разчопля боята...

Коментар

има един препарат за стари бои - мажеш и шупва боята. има го по железариите, дето продават и блажни бои, ама ми изкочи името му от акълчето сега

Коментар

Имената са всякакви, има и вносни. Всъщност става въпрос за сода каустик.
                    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Джанти стават и от Сааб Ибиза(по-старичките)
                      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                        Джанти стават и от Сааб Ибиза(по-старичките)
                        СЕАТ ли имаш предвид?

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                          има един препарат за стари бои - мажеш и шупва боята. има го по железариите, дето продават и блажни бои, ама ми изкочи името му от акълчето сега
                          СМИВКА се казва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                            СЕАТ ли имаш предвид?

Да, СЕАТ имам предвид Извинявам се
                            Прикачени файлове
                            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Човека говори за "Нива" бре...
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X