Да, най-накрая тръгнаха задълбочените, аргументирани и умни мнения. Олекна ми. Учете се бе, хаирсъзи!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой джип вози най-меко
Свий
X
-
Стефане,барем марката да беше казал.То теория,теория ама човека пуснал темата ако иска мека возия кво-нищо не му отговорихте.Що не пуснеш една тема:Основи на меката возия.Па там тегла пропорции,чудесии и тн.
А в тая ние балъците ще си чешем езиците.В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
Куадра,това повече на танк мяза.Ама щом му викате джип и ви върши работа добре.В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
Аз преди да си купя джип много обстоино проучвах този въпрос защото за мен е важно след като пътувам 200-300км да не съм като бито куче.
За съжаление тогава не знаех за този форум и беше много трудно да чуя повече хора които могат да споделят лични впечетления.
Коментар
-
До: Кой джип вози най-меко
Моето "Джимни" определено не вози меко, пък и не съм очаквал такъв жест от него.
Включвам се в темата, само за да споделя изисканото определение, което даде на возията му единият ми син:
"Този джип много стриктно следва повърхността на пътя"
Такива работи.Искам България чиста!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар