Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой джип вози най-меко

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Да, най-накрая тръгнаха задълбочените, аргументирани и умни мнения. Олекна ми. Учете се бе, хаирсъзи!

Коментар

Кво ти пука Лаф да става

Коментар

Стефане,барем марката да беше казал.То теория,теория ама човека пуснал темата ако иска мека возия кво-нищо не му отговорихте.Що не пуснеш една тема:Основи на меката возия.Па там тегла пропорции,чудесии и тн.
        А в тая ние балъците ще си чешем езиците.
        В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първи съм - Т-80У "Барс"
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Куадра,това повече на танк мяза.Ама щом му викате джип и ви върши работа добре.
            В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Аз преди да си купя джип много обстоино проучвах този въпрос защото за мен е важно след като пътувам 200-300км да не съм като бито куче.
              За съжаление тогава не знаех за този форум и беше много трудно да чуя повече хора които могат да споделят лични впечетления.

Коментар

До: Кой джип вози най-меко

Моето "Джимни" определено не вози меко, пък и не съм очаквал такъв жест от него.

Включвам се в темата, само за да споделя изисканото определение, което даде на возията му единият ми син:

"Този джип много стриктно следва повърхността на пътя"

Такива работи.
                Искам България чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X