Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте съвет кой да избера измежду C-Crosser/4007/Kuga

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дайте съвет кой да избера измежду C-Crosser/4007/Kuga

Баща ми иска да взима джип и се е спрял на един от тези трите: Ford Kuga, Citroen C-Crosser и Peugeot 4007.

Дайте съвет кой между трите е най-добрия, макар че доколкото знам и трите марки не са правили други модели. Трябва ни за градски условия по принцип, но е добре да се каже кой е най-добрия по принцип, защото може да се наложи някой път да се отиде и по-лоши пътища и т.н.

Ако ви интересува още нещо, питайте. Ще съм благодарен, ако направите сравнение между трите джипа.

До: Дайте съвет кой да избера измежду C-Crosser/4007/Kuga

Първоначално публикуван от ffabregass Преглед на мнение
    Баща ми иска да взима джип и се е спрял на един от тези трите: Ford Kuga, Citroen C-Crosser и Peugeot 4007.

Дайте съвет кой между трите е най-добрия, макар че доколкото знам и трите марки не са правили други модели. Трябва ни за градски условия по принцип, но е добре да се каже кой е най-добрия по принцип, защото може да се наложи някой път да се отиде и по-лоши пътища и т.н.

Ако ви интересува още нещо, питайте. Ще съм благодарен, ако направите сравнение между трите джипа.
    Незнам дали Форда може да се регистрира като 6+1, защото Ситроена и Пежото са 6+1.
    Иначе за същите пари получаваш малко повече екстри в Outlander-а като шибидах,keyless,bluetooth, и музика от 4007 и C-Crosser(на който и аз бях мераклия). Иначе автомобила е един приличен паркетник и за града и някоя полянка близо до пътя върши работа.

Коментар

Малко съм пристрастен може би, но Аутлендъра е по-добър от Кросера и 4007 по отношение на цени на пакетите. (влизат повече неща за едни и същи пари).., а иначе може да се поръчва със същите двигатели ,а е и все пак оригинала..
      Mitsubishi L200, 2.5 TDI (2006) Intense, Mitsubishi Outlander 2.4 MIVEC CVT ( 2008 ) Instyle +

Коментар

Ограничавам мнението си до 3-те посочени модела, не че няма и други "паркетници" в същия клас и същия ценови диапазон.
        Форд нямат традиции за автомобили 4WD/AWD, поне не в този клас и не на този континент. Същото може да се каже и за PSA, само че C-Crosser и 4007 всъщност са Mitsubishi Outlander 1:1
        Аз гласувам за Outlander-а, а дали с емблема на Пежо или Ситроен е въпрос на вкус, ходовата част, мотора и СК са еднакви.

Коментар

А като човека иска джип защо се е спрял на комбита?
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
            А като човека иска джип защо се е спрял на комбита?
            Тоя раздел от форума става все по интересен.

Коментар

Кугата е готина,но няма ДДС.Малко някои пластмаси дразнят вътре.Т.е. видно са с ниско качество.Традицията е от Волво.Жалко,че не са ползвали Ленд Ровър за база преди да я продадат.Като дизайн обаче си е ОК.ДВГ-то е хубаво, върви добре,харчи прилично.Пежото и Ситроена имат някак си гадни емблеми,независимо,че са правени в Япония.Голямо садо-мазо са френските коли.Митсубишито е по добро поради цената и емблемата.Етикета продава стоката.

Коментар

Между другото в тоя клас оглеждах Форестъра.Голям изрод е и вътре евтино пластмасов.Като мине малко време през което се лекуват при другите модели детските болести/този няма да ги има в изобилие/ и му оправят интериора може би ще бъде моята кола.Трябва му обаче известно време,може би година,две.Да видим хем и дизела как ще се държи.

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
                  Тоя раздел от форума става все по интересен.
                  Ти пък сега втори като Кашкая нЕма а и тези май нямат стъклен покрив.

сори офф топика

Коментар

Първоначално публикуван от Earendil Преглед на мнение
                    Малко съм пристрастен може би, но Аутлендъра е по-добър от Кросера и 4007 по отношение на цени на пакетите. (влизат повече неща за едни и същи пари).., а иначе може да се поръчва със същите двигатели ,а е и все пак оригинала..
                    Наистина сте пристрастен! Аутлендъра е по-евтин, но той се прави в Европа и за него не се плаща мито, докато С-Кросера се прави в ЯПОНИЯ!!! Е, според вас, кой автомобил е по-добър? Освен това Мицубиши-то не се предлага с дизеловия двигател на PSA, като според мен комбинацията японска кола с френски ДИЗЕЛОВ двигател е перфектна, също така сравнете цените на резервните части и консумативите (за всеки случай и вижте какво ще се получи), а що се отнася до дизайна съм чувал, че е на PSA, а трансмисията и платформата са на Мицубиши, така че вече не знам кой е оригинала. При такива съвместни разработки се вземат предимствата и опита на различните марки и се прави някакъв хибрид, който е по-евтин и по-добър (евентуално).
                    Това е моето мнение, а който плаща той решава какво да си купи.

Коментар

Ако правилно съм разбрал Митсубишито се прави в Европа? А Пежото в Япония? Това вече е върхъ на парадоксите

Коментар

Оригинала

Коментар

То вече знае ли се кое е оригинала.

Коментар

Първоначално публикуван от Gaz66t Преглед на мнение
                            Наистина сте пристрастен! Аутлендъра е по-евтин, но той се прави в Европа и за него не се плаща мито, докато С-Кросера се прави в ЯПОНИЯ!!! Е, според вас, кой автомобил е по-добър? Освен това Мицубиши-то не се предлага с дизеловия двигател на PSA, като според мен комбинацията японска кола с френски ДИЗЕЛОВ двигател е перфектна, също така сравнете цените на резервните части и консумативите (за всеки случай и вижте какво ще се получи), а що се отнася до дизайна съм чувал, че е на PSA, а трансмисията и платформата са на Мицубиши, така че вече не знам кой е оригинала. При такива съвместни разработки се вземат предимствата и опита на различните марки и се прави някакъв хибрид, който е по-евтин и по-добър (евентуално).
                            Това е моето мнение, а който плаща той решава какво да си купи.
                            Защо първо не погледнеш в сайта на БС и ще видиш 2,2 HDi в ценовата листа!
                            Я каква изменада.

Ако правилно съм разбрал Митсубишито се прави в Европа? А Пежото в Япония? Това вече е върхъ на парадоксите
                            Мисля, че от 2009 ще почнат да правят Outlander-a там, защото имало голямо търсене в Европа, но колите на PSA остават в Япония.

Коментар

Таман се регистрирах във форума и мисля да направя първото си изказване по тази тема.

Outlander, C-Crosser и 4007 се правят на една поточна линия. Тоест няма как Мицубиши да си правят автомобила в Европа, а конкуренцията в Япония. На този етап Мицубиши сглабят пикапите L200 в Тайланд и малкия Colt в Холандия. Всичко друго се прави в Япония като има план част от производтсвото на някои автомобили да се пренесе в Европа. Тук не става дума за пристрастност, а за един наистина качествен автомобил. 72 години традиця в 4X4 технологиите както и многото спечелени състезания е достатъчен мотив за да се доверим на тази марка и модел.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X