Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Renegade?!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Jeep Renegade?!?

Да, Гагич и на мен ми стана много онтересно що за ДзвЕр Jeep Renegade е това. http://www.jeep.com/en/2015/renegade/ https://www.google.bg/images?client=...g&ved=0CB4QsAQ Ако някой има повече инфо и желание да сподели...
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

От: Jeep Renegade?!?

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
    Да, Гагич и на мен ми стана много онтересно що за ДзвЕр Jeep Renegade е това.
    Тук сме го обсъждали (последните 2-3 страници) - маскиран Фиат 500Х, който не следва да се бърка с миниатюрното "Cinquecento", първо си мислех, че е това, но 500L и Х са си доста прилични на външен вид автомобили, позагледах ги из Сърбия - почват да стават масови там, защото там ги произвеждат. Да треперят "Джимнитата" и оцелелите "Самурайки" - иде ВидовдАн
    Последно редактирано от Bogoljub Gagic; 09-10-14, 15:46.
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Миналата седмица се върнах от обучение в Италия на този автомобил. Автомобилът надмина очакванията ми за офроуд , качество на материалите и динамика на пътя .

Коментар

Първоначално публикуван от iankokit Преглед на мнение
        Миналата седмица се върнах от обучение в Италия на този автомобил.
        1. Бил си в Италия на (някакво) обучение и си се върнал (возейки се) на този автомобил;
        или
        2. Бил си в Италия на обучение (конкретно по ремонт / експлоатация / поддръжка именно) на този автомобил ?
        (забел. невярното се задрасква)
        "да се обеси не да се освободи"
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Ако е онзи Янко, за който се сещам - е вариация на второто - тест-драйв по подготвено трасе
          Но при последното виждане не можахме да разнищим добре Ренегата - само впечатленията от луксозния интериор...
          Така, че чакам и последващи постове
          Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
          Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Видях на живо Ренегада. Мноо грозен, направо сделан, е не може да бие Мултпла, ама ще вамери място в класацията.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Едно интересно видео заснето отвъд голямата вода - ЦЪК.
              Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
              Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Първоначално публикуван от Vani4a Преглед на мнение
                Едно интересно видео заснето отвъд голямата вода - ЦЪК.
                Само където това е "топ Offroad" модела Trailhawk, който е със система Activ Drive Low с low range и то с 20:1 crawl ratio

HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
                Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX

Коментар

Интересна машинка ми беше джипчето, докато не го видях "на живо" и то само от вън. Много ми грознее, не ми харесва като дизайн. Може просто да си е изпреварил времето и след години да ми хареса, но сега много ми е грозен. Има интересни елементи но общата обвивка не ме грабва. Харесват ми грубите и отсечени черти, но тези на Урунгела, РенеГаДа нещо не го възприемам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X