Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Давайте препоръки до 35 000лв. за мека возия + лек офроуд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Давайте препоръки до 35 000лв. за мека возия + лек офроуд

Здравейте, време ми е за нова кола и търся нещо, което вози меко и става за лек офроуд (за риба, пикници по някакви поляни и т.н). До сега карах един стар нисък седан, и съм се заклел, че следващата ми кола ще е голяма и висока. За сега съм се спрял на Mazda CX-5 и Jeep Grand Cherokee, и двете след 2016. Бих взел Маздата на момента, ама май е доста малка, а всеки ме плаши с това колко нерентабилни са черокитата. Дайте съвет

TOYOTA, за тия пари.
    FORD Maverik-2,3L, AWD, XLT-2 броя

Коментар

Имам пикап за продаване. Вози по-меко от Лекса на Женя, дето е на въздух.
      ...ама не е Тойота... нито Голф
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

• KingofROAD
        KingofROAD коментира
        Редактиране на коментар
        Аааааа гоуфЪт е свещен и незасенчваем, не упоменавайте името му напразно...

• feedy
        feedy коментира
        Редактиране на коментар
        За какво ми е тоя пикап

Първоначално публикуван от feedy Преглед на мнение
      Здравейте, време ми е за нова кола и търся нещо, което вози меко и става за лек офроуд (за риба, Slope Game пикници по някакви поляни и т.н). До сега карах един стар нисък седан, и съм се заклел, че следващата ми кола ще е голяма и висока. За сега съм се спрял на Mazda CX-5 и Jeep Grand Cherokee, и двете след 2016. Бих взел Маздата на момента, ама май е доста малка, а всеки ме плаши с това колко нерентабилни са черокитата. Дайте съвет
      Фиди, ако комфортът и от време на време шофирането извън пътя са ключови, избери Mazda CX-5 - тя е изискана, надеждна и се справя с горски пътища с лекота. Grand Cherokee е изкушаващ, но освен ако не си готов за по-високи разходи за гориво и поддръжка, може би не си струва допълнителният обем.

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
        Имам пикап за продаване. Вози по-меко от Лекса на Женя, дето е на въздух.
        ...ама не е Тойота... нито Голф
        Ако е това, дето видях в двора пред къщата, няма да се вмести в бюджета.
        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

• drukman
          drukman коментира
          Редактиране на коментар
          Не е голяма разликата. Като се има предвид, че няма да рамонтира след покупката, таман се вмества.

Първоначално публикуван от feedy Преглед на мнение
        Здравейте, време ми е за нова кола и търся нещо, което вози меко и става за лек офроуд (за риба, пикници по някакви поляни и т.н). До сега карах един стар нисък седан, и съм се заклел, че следващата ми кола ще е голяма и висока. За сега съм се спрял на Mazda CX-5 и Jeep Grand Cherokee, и двете след 2016. Бих взел Маздата на момента, ама май е доста малка, а всеки ме плаши с това колко нерентабилни са черокитата. Дайте съвет
        Оглеждам се за същото, може и по-компактно. Остарявам явно и държа да е по-новичко, на малко пробег, комфорт и компактност. Без тракории ;-)
        В полезрението ми е Tucson, Compass, Renegade, Kona. Yaris Cross, Kamiq, Karoq, T-cross, Tiguan, изобщо всичко в тоя сегмент....като корейците и японеца ме влечат най-много?
        Последно редактирано от imarh; Вчера, 09:45.
        WG 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение

Оглеждам се за същото, . .... като корейците и японеца ме влечат най-много?
          Този кореец ще те изкефи яко и е внос от Канада - т.с. на километража е в километри a не е в мили, Kia Sorento 3.3EX V6 4x4, 3300 куб.см, 290 к.с., 2019г, автоматик.

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:12.jpg Прегледи:0 Размер:339.6 КБ ID:7007080

Бях се засилил да го купувам точно тoзи от снимката, но Фронтерата ми успяха да я оправят в сервиза успешно и вече живее "втори живот" , та засега се отлага покупката на нов SUV
          Последно редактирано от Еделвайс; Вчера, 14:52.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X