Здравейте, време ми е за нова кола и търся нещо, което вози меко и става за лек офроуд (за риба, пикници по някакви поляни и т.н). До сега карах един стар нисък седан, и съм се заклел, че следващата ми кола ще е голяма и висока. За сега съм се спрял на Mazda CX-5 и Jeep Grand Cherokee, и двете след 2016. Бих взел Маздата на момента, ама май е доста малка, а всеки ме плаши с това колко нерентабилни са черокитата. Дайте съвет
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Давайте препоръки до 35 000лв. за мека возия + лек офроуд
Свий
X
-
Имам пикап за продаване. Вози по-меко от Лекса на Женя, дето е на въздух.
...ама не е Тойота... нито ГолфФаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от feedy Преглед на мнениеЗдравейте, време ми е за нова кола и търся нещо, което вози меко и става за лек офроуд (за риба, Slope Game пикници по някакви поляни и т.н). До сега карах един стар нисък седан, и съм се заклел, че следващата ми кола ще е голяма и висока. За сега съм се спрял на Mazda CX-5 и Jeep Grand Cherokee, и двете след 2016. Бих взел Маздата на момента, ама май е доста малка, а всеки ме плаши с това колко нерентабилни са черокитата. Дайте съвет
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеИмам пикап за продаване. Вози по-меко от Лекса на Женя, дето е на въздух.
...ама не е Тойота... нито ГолфПрави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Първоначално публикуван от feedy Преглед на мнениеЗдравейте, време ми е за нова кола и търся нещо, което вози меко и става за лек офроуд (за риба, пикници по някакви поляни и т.н). До сега карах един стар нисък седан, и съм се заклел, че следващата ми кола ще е голяма и висока. За сега съм се спрял на Mazda CX-5 и Jeep Grand Cherokee, и двете след 2016. Бих взел Маздата на момента, ама май е доста малка, а всеки ме плаши с това колко нерентабилни са черокитата. Дайте съвет
В полезрението ми е Tucson, Compass, Renegade, Kona. Yaris Cross, Kamiq, Karoq, T-cross, Tiguan, изобщо всичко в тоя сегмент....като корейците и японеца ме влечат най-много?Последно редактирано от imarh; Вчера, 09:45.WG 2.7 CRD
Коментар
-
Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
Оглеждам се за същото, . .... като корейците и японеца ме влечат най-много?
Бях се засилил да го купувам точно тoзи от снимката, но Фронтерата ми успяха да я оправят в сервиза успешно и вече живее "втори живот", та засега се отлага покупката на нов SUV
Последно редактирано от Еделвайс; Вчера, 14:52.
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар