Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Lexus RX300?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Lexus RX300?

Здравейте колеги. Намерих няколко теми но са стари. От тогава досега лексусите са навъртяло доста километри. Замислил съм се за покупка на такъв автомобил. Смятам да го карам на газ. Интересува ме как е като качество на изработката, ръжди, скоростна кутия и двигател. Ще съм благодарен да споделите впечатленията си! Хубав ден на всички!

Впечатления лични нямам,моя механик имаше такова за женска кола,проблем със скорости и мотор няма
    Последно редактирано от BENZBOSS; 15-11-19, 19:33.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Ами замислям се, защото не ми трябва сериозна офроуд машина. Пътувам често зимата и ми се иска да е нещо подобно. Другото което гледам е Xtrail първо поколение с 2.5 двигател (бензин)

Коментар

ХТрайла е по-джипесто,онова на Лексуса е по-семейно ориентирано комби и шанса да е по-гледано е по-голям.
        За твоите нужди аз съм за Лексуса
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Имам от скоро Х-трейл 2.5 автомат. Приятел имаше РХ300. И за двете гледай задължително фейслифта. Доста различни коли са, Лексуса е доста по-висок клас с всички плюсове и минуси от това. И аз гледах Лексуси, но като тегля чертата е с едни 30% по-скъп на година. Гледах и Х3, но пак излиза с 20-30% по-скъпо от Нисана. Разход, гуми, масла, консумативи, части, данъци - както и да ги смятам при 15 000км. на година разликата е толкова.

И 3-те са паркетници, нищо джипесто няма в Х-Трейла, но не е за подценяване.
          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
          Телефон - в профила!

Коментар

Лексуса е доста приятен за каране. Карах РХ300 втора генерация две години. Не те съветвам да взимаш първа генерация имат проблемен автомат. При втора генерация го няма този проблем. Като цяло доста здрава кола. Държат на газ ( моя нямаше, но много хора ги карат на газ )и подръжката е като на всички V6 двигатели. Гледаш радиатора да не е оригинален имат фабричен дефект и протичат след известно време, рейката също им е слабо място. Тежки са и кривят дискове. Ръжда трудно ще намериш, освен ако не е удряна и лошо направена.

Коментар

За радиатора съм съгласен.
              Може би най-масовият дефект за модела.Дори и хибридният 3.3 мотор страда.За фейслифтовият 3.5 не знам.
              Дисковете не съм чувал да се кривят лесно.Може би е от задкормилното устройство.
              Иначе си е точно по средата.Лека кола не е, и джип също.Сглобката, материалите, поведението....на ниво са.
              V6 напречен се прави....неудобно.Дори за едни свещи.Може да си намериш трудно майстори.
              Успех.
              Младежи, уважавайте старостта - тя е вашето бъдеще...
              0887/осемпет 66 4осем

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X