Реших да сменя возилото и при преглеждане на обяви в сайтовете за продажба на автомобили попаднах на въпросния SUV.Като визия ми допадна ,пък и отговаря на критериите ми -бензин;автомат;над 200к.с.Започнах да ровя в нета за информация ,но е доста оскъдна.Ще съм благодарен ако някой има преки наблюдения върху автомобила да ги сподели.Спрял съм се на мотор 4.2 Vortec.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Покупка на Chevrolet Trailblazer
Свий
X
-
От: Покупка на Chevrolet Trailblazer
Първоначално публикуван от lourans Преглед на мнениеРеших да сменя возилото и при преглеждане на обяви в сайтовете за продажба на автомобили попаднах на въпросния SUV.Като визия ми допадна ,пък и отговаря на критериите ми -бензин;автомат;над 200к.с.Започнах да ровя в нета за информация ,но е доста оскъдна.Ще съм благодарен ако някой има преки наблюдения върху автомобила да ги сподели.Спрял съм се на мотор 4.2 Vortec."Искате да сте руснаци и да тропате турска чалга - ще ви се получи" ©️
-
Първоначално публикуван от lourans Преглед на мнениеКое съм изпуснал колега?"Искате да сте руснаци и да тропате турска чалга - ще ви се получи" ©️
Коментар
-
Някога като си купувах джиб ги заглеждах. Послушах впечатления като тебе, общо взето мнението беше негативно. Слаб им бил автомата, други някакви дертове... Казаха ми едни специалисти, ако искам джиБ да си купя Патрол. Послушах ги и до ден днешен съжалявам. Един познат има такъв триал и няколко години го експлоатира на метан. Твърди, че е много доволен. Общо взето тука най-вероятно ше го оплюят американеца, но ако те кефи според мен скачай, не слушай глупоси. Има много запазени.
Коментар
-
Мнения за Chevy S-10 /Blazer/ 4.3 ???
Колеги дайте съвет преди покупка на Шевролет Блейзер 4.3 I 193 к.с. автоматик
Тука също има малко ругатни (от това мнение нататък):
Първоначално публикуван от велизар Преглед на мнениеДопада ми и Chevrolet Trailblazer но за него нищо не знам,а и как стоят нещата с частите? Относно Volvo Xc70 рядко се срещат бензибови и ми изглеждат твърде пластмасови.
Показателно за мен е, че "Сикрет Сървис" и разни други щатски агенцииползват "Шевролет" за служебни коли, вярно "Събърбани", но не и "Jeep" например.
"Искате да сте руснаци и да тропате турска чалга - ще ви се получи" ©️
Коментар
-
Не съм се интересувал много от модела, и не знам подробности, ама и нищо добро не съм чул за тоя Шевролет. Ако Опра да купувам нещо от сорта, ще е Тойота, ако трябва да е американец-Jeep. На това се кефят местните, явно има защо.
Гагич, Събърбана и Блейзъра са само далечни роднини. И събърбана го ползват защото общо взето няма по-голямо от него. И на тия служби от Събърбана е останала само табелата и блока на мотора /за блока на мотора може и да не съм прав/.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеПоказателно за мен е, че "Сикрет Сървис" и разни други щатски агенцииползват "Шевролет" за служебни коли, вярно "Събърбани", но не и "Jeep" например.
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеХич друго да не е, ама дали не виждаш една разлика в габаритите? Шеви-то си е фул сайз пикап с къщичка."Искате да сте руснаци и да тропате турска чалга - ще ви се получи" ©️
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеНе са по-големи от дълга база Wrangler? ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеЕ, все пак на Wrangler мотото беше Just for fun ..."Искате да сте руснаци и да тропате турска чалга - ще ви се получи" ©️
Коментар
-
Сигурно има рама. И в амнайсе изискване е включена рама.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар