Здравейте колеги и честита Нова година на всички с пожелания за здрави и надеждни автомобили !
С баща ми се оглеждаме да му вземем нов автомобил и исках да се допитам за вашето мнение преди да отидем да го гледаме.
Имаме няколко екземпляра, като всиките са 2007ма година и имат "онази врътка в блокажите". Според "картинките" мисля, че може да си избираш дали да е на постоянно предно, постоянно задно или 4х4. Исках да ви попитам няколко неща:
1)Мнение за моторите 2.0 140кс бензин и DDiS 129кс дизел, впечатления, мнения.
2)Как работи тази система с блокажите и правилно ли си представям за какво става дума.
3)Надеждно ли им е 4х4, спира ли автоматично след 30-40км/ч
4)Как са с цените на поддръжката и обслужването, ако можете даже да дадете примери
5)Като цяло здрави машини ли са?
Хиляди благодарности на отговорилите и успешна 2018та година
С баща ми се оглеждаме да му вземем нов автомобил и исках да се допитам за вашето мнение преди да отидем да го гледаме.
Имаме няколко екземпляра, като всиките са 2007ма година и имат "онази врътка в блокажите". Според "картинките" мисля, че може да си избираш дали да е на постоянно предно, постоянно задно или 4х4. Исках да ви попитам няколко неща:
1)Мнение за моторите 2.0 140кс бензин и DDiS 129кс дизел, впечатления, мнения.
2)Как работи тази система с блокажите и правилно ли си представям за какво става дума.
3)Надеждно ли им е 4х4, спира ли автоматично след 30-40км/ч
4)Как са с цените на поддръжката и обслужването, ако можете даже да дадете примери
5)Като цяло здрави машини ли са?
Хиляди благодарности на отговорилите и успешна 2018та година

Коментар