Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SUZUKI GRAND VITARA 1.9 DDIS 3 dr

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• SUZUKI GRAND VITARA 1.9 DDIS 3 dr

Справя ли се със заледен и леко заснежен 5 см. баир въпросната Гранд Витара 1.9 Комън рейл 129 коня 3 вр. 2009 год.?
    Намерих такава с ляв волан за 13 000 лв. и търся джипче за зимата че сега основната ми кола е БМВ Е46 и януари като препръска малко сняг на баира където живея...не мога да го изкача с гудрич уинтър 2014 дот
    BMW E 46 Sedan,

От: SUZUKI GRAND VITARA 1.9 DDIS 3 dr

По добре си продай сегашната тройка и си вземи едно х-драив,щом ти е само за един баир и то само зимата.Какъвто и джип да вземеш без хубави зимни гуми щом е лед ще си го паркираш долу до бмв-то
    Pathfinder 4.0L

Коментар

Защо пък точно ГВ с 3 врати???
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Я си сложи два чувала пясък в багажника на БМВ-то и си карай като пич...

Коментар

Какво ще ми помогнат чувалите в багажника...след като със зимен гудрич буксувам?
          Като тръгна да изкачвам баира на минус 5 градуса и почва да святка дсц-то и като отворя вратата едната гума я е блокирало дсц-то и се въртя наляво надясно в радиус от метър...и това е положението на лед и 5 см. сняг върху него...не мога да тръгна да го катеря....само се въртя наляво-надясно от пишман блокажите на леките коли.
          BMW E 46 Sedan,

Коментар

дсц не можеш ли да го изключиш?
            пс.това с чувалите с пясък са някакви олд-скул лададжийски историй.Малко несериозно е на съвременна кола.
            До миналата година преди да продам мойто бмв зимно време от подземния гараж,на който изкачването е под наклон с хубави зимни гуми не съм имал никакви ядове,но просто мойто си беше със шпер и без измислени електроники
            Pathfinder 4.0L

Коментар

Няма ли да се включи някой собственик на Grand Vitara 1.9 DDIS 129 hp. 2009г.?
              BMW E 46 Sedan,

Коментар

Не съм с витара, но все пак: като бивш собственик на БМВ мога да кажа, че не съм имал никакви ядове зимата, даже ме е отвела на много места в много сложни ситуации (особенно с нашето зимно поддържане), естествено със зимни гуми. Моята беше с ASC и понякога ми е помагало, понякога съм го изключвал. Още една подробност, беше комби, което го дават да е с 100кг по-тежко, но това има ли значение-незнам!<br><br>Леда е най-кофти ситуацията на пътя, там на зимни гуми можеш да разчиташ само ако поне едно задвижващо колело има някакво по-съществено сцепление с настилката! Та определено има значение дали драпаш с две или четири лапи.<br><br>А и до колкото знам този двигател на витарката има проблем с филтъра за твърди частици, но нека по-компетентните да споделят!

Коментар

Първоначално публикуван от Демирев Преглед на мнение
                  Няма ли да се включи някой собственик на Grand Vitara 1.9 DDIS 129 hp. 2009г.?
                  Имах такова, но с 5 врати - какво точно те интересува?
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Уговорих NISSAN TERANNO 2.7 ТД ръчка 2002...ще пристигне вероятно другата седмица в България от Милано...какво трябва да му гледам?
                    Лошото е и че ще бъде в Сливен и не познавам дизел сервизите там и не знам къде да го закарам за замерване компресия?
                    BMW E 46 Sedan,

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X