Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да си купя ли Rexton 2.7 дизел??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да си купя ли Rexton 2.7 дизел??

Здравейте Казвам се Александър, преди малко се регистрирах. Вчера ми се отдаде възможността да покарам новият Rexton. Като млад човек карал предимно 15-20 годишни коли, за мен бе удоволствие да се метна в чисто нов джип. Дизел + автомат ми се стори невероятна комбинация, а високата позиция и тираджийското усещане ме грабнаха много И понеже съм в процес на събиране на кеш за по-нов автомобил, от любопитство отворих мобиле-то и видях, че предишните Rexton-и с 2.7 литров дизел са по около 6-7 хиляди лева. Прегледах и цените на най-търсените части - амортисьори, подгревни свещи, накладки, дискове, съединител, филтри.... И за моя изненада не се различават много от тези на другите коли около 2005 г. за по 6-7 хиляди лева, които бях гледал. Досега изобщо не бях мислил за джип, но ако цените за поддръжка наистина не се различават от тези на друга нормална лека кола около тази цена и година на производство, защо пък не?? И точно затова ще се радвам да споделите мнението си за джипа, двигателя, често срещаните проблеми и най-вече сумите за поддръжка. Знам, че марката не е кой знае колко известна и престижна, нито пък самият джип може да се сравнява с офроуд иконите като Нисан Патрол, Митсубиши Паджеро и компания. Но ще се ползва предимно за извънградско каране, багаж, големи компании приятели и маааалко повече гъзарийка, че на Е36-ците им мина модата И за да е по-точно сравнението с другите коли, които бях мислил за моя следваща, ще ви ги кажа - Рено Лагуна 2006-та дизел, Рено Клио Спорт 2.0 бензин, БМВ Е46 320 дизел.... такива гледах Държа да е дизел щото с газови не ми се занимава вече. Още веднъж, благодаря

От: Да си купя ли Rexton 2.7 дизел??

Добре дошъл във форума.
    Хубаво си се регистрирал - но да знаеш има и едно такова нещо наречено търсачка. Пусни я в действие и виж наличното за Рекстъна.
    После ако има пак въпроси конкретно - заповядай. Поогледай и сравни ... да речем с Кия Соренто и Хюндай Санта Фе.
    Успех в търсенето и избора.

Коментар

Използвах това нещо търсачка и намерих следното инфо: много гаден джип, лелееее що си го купи, тя РАВ 4 е много по-яка...... Аз питам примери: кое колко струва от най-често чупещите се неща, обслужване, здравина, впечатления от собственици и хора, които са го карали. А не кой чул недочул, че е гадно или щото той има друго значи е по-хубаво. Като не ти се отговаря на въпроса ми по-добре не пиши изобщо.

Коментар

Вземи си Рекстън. Ще си паснете...
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Отговор на въпроса от заглавието - НЕ, не си купувай това нещо! Но като ти гледам отговорите явно нямаш нужда от такива мнения. Хората те посъветваха - за тия години и тия пари обърни внимание на Санта Фе, Киа Соренто, Хонда и други подобни!
          Последно редактирано от Skorpion_BG; 06-06-14, 22:53.
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Малко ти е вкиснато второто мнение, но отдавам това на факта че не си очарован от отзивите които си намерил...
            Както и да е - отговарям ти конкретно. Качвал съм се и съм карал веднъж таквоз. Стига ми за цял един живот.
            Щом толкова ти харесва - няма смисъл да търсиш мнения по въпроса. Купи си го и си го карай и поддържай. Ако имаш късмет ще попаднеш на добър екземпляр.

Поздрави и успех.

Коментар

Щом те влече - купи си, тук никой няма да ти каже това освен мен, ама и аз се срамувам
              подаръци за мъже от FACOM
              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                Щом те влече - купи си, тук никой няма да ти каже това освен мен, ама и аз се срамувам
                Що бре - съгласен съм с теб! Кат се аресват младите да се зимат!
                П.С. Не ми гледай предишното мнение!
                Последно редактирано от Skorpion_BG; 06-06-14, 23:12.
                יעבור
                «И това ще мине»

Коментар

Карал съм такова недоразумение. Нищо повече от нелошо семейно комби. ''Джипските'' му качества са по-лоши от на Audi Quatro или Subaru Legacy . Първо прецени за какво по-точно ще се ползва въпросното возило.
                  На сърбела майката му е чесането.
                  Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Скрита реклама.
                    „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Не ти трябва Ректум, а бой по тъпата глава! Това някога беше Офроуд форум! Бегай при Гоуфовете!
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

По принцип си прав, че частите на 10 годишните коли/освен на т.нар.премиум марки/ не се различават особено по цена, това и аз съм го забелязал, но въпроса е колко често ще ти се налага да сменяш части!? Дали през ден-два, 1-2 два пъти в месеца или в годината веднъж или няма да ти се наложи да сменяш Но всичко си има плюсове и минуси, зависи от коя страна ще го погледнеш. Плюсовете са, че след 2-3 години притежание на това чудо на техниката ще си изучил в подробности устройството на автомобила, ще знаеш кои са най-добрите сервизи в града, в който живееш, ще си завързал много нови полезни познанства и пр., за минусите предполагам, че сам се досещаш
                        HONDA CR-V 2.0 I-VTEC

Коментар

Извинявам се, за малко по-острия си коментар. Наистина благодаря за мненията ви, нищо не разбирам от джипове, затова се и регнах тук. Реагирах малко дръпнато щото едно време така ми викаха "БМВ??? Ти луд ли си, много харчи, не върви, със задно е и ще се пребиеш, вземи си ГоУф, Астра..." И винаги оттогава се дразня на неаргументиран хейт. Но пък явно за Рекстън-а не е толкова неаргументиран, даже имаше и забавни коментари Дано не съм засегнал никого с невежеството си, просто обичам да има повечко изказани мнения преди да приема даден съвет. А търсачките по форумите почти никога не вършат работа А защо се насочих към Рекстъна ли? Щото съм си предвидил 6-7 хиляди за кола и това е единственият толкова голям джип, който не изглежда сякаш преди малко с него са снимали поредната част на Индиана Джоунс (може би пък тогава поне щеше да е здрав и за препоръчване ) Та за този бюджет нещо да препоръчате??? И поддръжката да е горе долу като на БМВ??

Коментар

човека се регистрирал, после объркал форума, пита... кво го емнахте, стават недоразумения, все едно аз да кажа: В една безкрайна Вселена, каквато е например тази в която живеем, повечето неща, които човек може да си представи, а и много други, които по-добре да не си представя, все растат някъде.
                            А Рекстън - става за име на куче...

Коментар

Първоначално публикуван от Hess_2308 Преглед на мнение
                              Извинявам се, за малко по-острия си коментар. Наистина благодаря за мненията ви, нищо не разбирам от джипове, затова се и регнах тук. Реагирах малко дръпнато щото едно време така ми викаха "БМВ??? Ти луд ли си, много харчи, не върви, със задно е и ще се пребиеш, вземи си ГоУф, Астра..." И винаги оттогава се дразня на неаргументиран хейт. Но пък явно за Рекстън-а не е толкова неаргументиран, даже имаше и забавни коментари Дано не съм засегнал никого с невежеството си, просто обичам да има повечко изказани мнения преди да приема даден съвет. А търсачките по форумите почти никога не вършат работа А защо се насочих към Рекстъна ли? Щото съм си предвидил 6-7 хиляди за кола и това е единственият толкова голям джип, който не изглежда сякаш преди малко с него са снимали поредната част на Индиана Джоунс (може би пък тогава поне щеше да е здрав и за препоръчване ) Та за този бюджет нещо да препоръчате??? И поддръжката да е горе долу като на БМВ??
                              А сега се замисли защо цената му е ниска...........
                              Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X