Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся сайтове в Швейцария за продажба на автомобили и джипове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся сайтове в Швейцария за продажба на автомобили и джипове

Здравейте
    Търся сайтове в Швейцария за продажба на автомобили и джипове .Освен Аутоскаут швейцария не можах да намеря други .Ако някой знае ще му бъда много благодарен да ми ги изпрати на ЛС или тук .

Благодаря Предварително
    TODAY TOMORROW [COLOR=red]TOYOTA[/COLOR]

От: Търся сайтове в Швейцария за продажба на автомобили и джипове

http://en.comparis.ch/carfinder/make...oups?make=jeep

http://www.ooyyo.ch/used-jeep-wrangl...5A11D6617F385/

http://www.auto-online.ch/en/Vehicle...brd=37&mdl=294

http://www.fahrzeugnet.ch/en

http://www.autoclick.ch/index.cfm?page=327
    Последно редактирано от Asteri; 11-02-14, 19:11.

Коментар

http://www.ricardo.ch/

Коментар

Благодаря за бързия отговор

Коментар

Разгледах третия отгоре надолу от дадените линкове и се учудих, аджеба тези хора дето вкарват МПС от Швейцария, от къде ги купуват, та да могат тук да реализират продажба, пък и с печалба. При зададени критерии на ГЧ от 1999 г. до 2002 г. ми излезнаха 17 обяви, като най евтиния бе 3.1 на 7 200 швейцарски франка (шф). Имаше и по 18 000 и близо 19 000 шф. Средна цена на общо тези 17 обяви, го сметнах 11 856 шф, което по курса прави близо 19 000 в лева и то само за покупка от там на ГЧ на минимум 12 г. според зададените критерии Разгледах и другите дадени сайтове, общо взето работата е същата. Ами ако си го внесеш сам от Швейцария дори, на колко ще ти стъпи прилично ГЧ, барабар с нещата, които задължително следва да направиш
          Е, може би както казват автотърговците "имало си места от където се купува".
          SUV

Коментар

Не знам на мен ми направи впечатление и се очудих, като видях, че Тераното е бая цифра(10-15 хил франка).

Коментар

Първоначално публикуван от king_bg Преглед на мнение
              Е, може би както казват автотърговците "имало си места от където се купува".
              ...от гаражите на бабите дето пазарували с колата само в събота между 9 и 10 сутринта и след това сменяли масло, гуми, семеринги и тапицерия.
              В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
              В. Иванов

Коментар

И аз днес ги разгледах .Определено нещата не се връзват !Има някаква схема !!Дано е разгадаем !

Коментар

Доколкото съм запознат в Швейцария има закони и то солени ако продадеш мпс без да си упоменал всичко при продажбата на даденото мпс, ето например харесах си Фронтера 2004 година 3.2 V6 мотор, на истински 85 000 км. но за 7 500 хил. франка - около 12 000лева и като сметнем докарването в БГ минимум още 2000лв, става 14 000лв за фронтера, която тук в БГ е не повече от 5-7000лв за същата такава и то с доста подводни камъни. Та смятайте за какво иде реч, живот и здраве ако си купя друго мпс ще е от Швейцария именно заради законите им....

Коментар

.... както казват автотърговците "имало си места от където се купува".
                    От моргите или дори преди това - от частно лице тоталната щета. Било то ПТП или друга повреда.
                    По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Re: Търся сайтове в Швейцария за продажба на автомобили и джипове

То и по Италианските сайтове и автокъщи не съм виждал такива барутници, като по автовозите към БГ.
                      "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Първоначално публикуван от Sensation Преглед на мнение
                        И аз днес ги разгледах .Определено нещата не се връзват !Има някаква схема !!Дано е разгадаем !
                        Ти какво си помисли,че си първия дето се е сетил сам да отиде да си докара читава кола и да му излезе супер тънко?!?Ми то ако беше така всеки сам щеше да си докара кола,да си построи къща да си отгледа зеленчуци,да си направи яхта и тн.

Коментар

Това, че колата е от CH не означава непремнно, че е по-скъпа, а от там и по читава. Просто в CH всичко е с една идея по-скъпо отколкото в другите държави на около. Един и същи продукт там например е винаги по скъп, отколкото същия продукт в Германия. А това рефлектира в частност и върху колите и продажната им цена в един по-късен момент.
                          Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от goiko Преглед на мнение
                            Ти какво си помисли,че си първия дето се е сетил сам да отиде да си докара читава кола и да му излезе супер тънко?!?Ми то ако беше така всеки сам щеше да си докара кола,да си построи къща да си отгледа зеленчуци,да си направи яхта и тн.
                            То не е до сещането, винаги от където и да си вкараш кола, когато отидеш сам ще вземеш нещо по-тънко, от колкото някой това точно същото да ти го е купил, да ти го докара и препродаде с горница. Въпросът е, че щом като там на обяви са такива цените (дали е нормално е тема на друг разговор, все пак е ясно, че там е доста по-скъпо всичко), няма как читава кола да ти влиза в БГ на цени, сходни на тези които ги вкарват например от Италия и то сигурно от не знам къде там. Махни плащането на мита ли и акцизи ли, каквото и да е, когато са от Швейцария, не съм се интересувал. Обаче или има нещо, което се практикува-да кажем не лоша кола, обаче поради ред закони там следва да се бракува и собственика я продава за без пари (не знам) или говорим за тотални и бракувани гробници, докарани само на вид, за да ти стъпят тук на цена, която да е приемлива, т.е. приемлива и поне средна за дадените марка и модел на пазара.
                            SUV

Коментар

.... Обаче или има нещо, което се практикува-да кажем не лоша кола, обаче поради ред закони там следва да се бракува и собственика я продава за без пари (не знам) или говорим за тотални и бракувани гробници, докарани само на вид, за да ти стъпят тук на цена, която да е приемлива, т.е. приемлива и поне средна за дадените марка и модел на пазара.
                              За в Германия има нещо подобно- т.нар. зелена плакета за еконормата Euro. В доста от големите градове може да влизаш с МПС, само ако има зелена плакета. Ако ли няма- оставяш я някъде извън града и ходиш с градския транспорт или рискуваш да те занитят с тлъста глоба. За това доста собственици на МПС, които нямат зелена плакета (Euro3 и надолу) ги продават и си купуват по-нови с Euro4 и нагоре, за да могат да си щъкат с колите по градовете. Това не определя дали МПС е читаво или не. Може спокойно да е технически перфектна джипка без никакви забележки, но просто от по-старата генерация без нужната еконорма.
                              Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X