Обява

Свий
Няма добавени обяви.

пикап tata telcoline или l200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• пикап tata telcoline или l200

тата е ефтина но няма много инфо моля да ми кажите за здравина издръжливост подръжка имали части знам само че тата са ефтини
    със сравнение с l200

От: пикап tata telcoline или l200

Вземи си L 200. После ще черпиш
    Не се занимавай с Тата. Най-малкото после ще е непродаваема като ти писне да я караш...
    Не случайно е евтина.
    Калин 0886 117877, Mercedes ML 270 cdi,Mercedes E250 CDI

Коментар

Зависи за какво е нужна!
      Ако е, да си вози картофите .... Тата-та е идеална!
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Тата-та не ти я препоръчвам.Телколайн-а е някаква компилация от всевъзможни агрегати - мотор от пежо. скорости от митсубиши, нещо си от тойота и т.н. по спомен, не си спомням много добре.Преди няколко години ми се налагаше да се занимавам с тати пикапи - пълно дърво - това, което си спомям добре е, че части се намираха трудно.Части по ходовата част - само рециклиране по няколко пъти(важи и за модела сафари), мисля че само накрайниците ставаха от хюндай галопър.Съединител за телколайн - 1200лв комплект с поръчка от анкол(става за мерцедес 123-ка 200D с леко преправяне на ушите на лагера на съединителя, за да не хлопа много-много).По няколко пъти рециклиране на кормилна кутия, течове от помпата на хидравликата.Като динамика и проходимост няма нищо общо с L200.Не знам в момента как стоят нещата с тата, но все още съм твърдо за L200.
        Всеки трети е шести

Коментар

Само ще спомена, че по Дискавъри ченъл, течеше много добре направен филм за Тата. Наблегнаха на Нано, но основния му проблем, че се самозапалва, тъй като не било спазено разтоянието между генерацията и основни възли, като алтернатор и др.. Споменаха ,че се слагат ефтини кабели в които пластмасата е 50 на 50 рециклирана. Предполагам, че ги слагат и на др. модели.
          Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от белята Преглед на мнение
            Само ще спомена, че по Дискавъри ченъл, течеше много добре направен филм за Тата. Наблегнаха на Нано, но основния му проблем, че се самозапалва, тъй като не било спазено разтоянието между генерацията и основни възли, като алтернатор и др.. Споменаха ,че се слагат ефтини кабели в които пластмасата е 50 на 50 рециклирана. Предполагам, че ги слагат и на др. модели.
            Не си го гледал докрай Проблемите са отстранени до един, но там идеята изобщо е различна - кола на цената на 2 евтини мотора, щот ако гледаш движението в Индия - там са по минимум трима на мотор.
            Проблемите, решенията им и всичко останало от филма не са интересни в контекста на тази тема.
            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

благодаря за мненията ви пикапа ще се ползва 50 на 50 за асфалт и товар по полето

Коментар

Колега, ако няма някаква фрапираща разлика в цените на двете, в полза на Тата, въобще няма място за чудене.
                Взимай Митсубиши-то (L200 е доказан боец), ако пък намериш и със Супер Селект ще ни споменаваш с добро дълго време .

Коментар

Тази тема ми идва от въздуха защото и аз от няколко дни се оглеждам в тата сафари,и де що можах да намеря инфо изчетох общо взето нищо единствено някои някъде писа,че след 2005 година били по-качествени.Все пак се надявам ако има хора който са се сблъсквали с марката да споделят мнения, всички теми в форума ги изчетох а те не са много и са овехтели.
                  За бърза помощ,полиция и пожарна тел. 112.
                  За ядене и пиене - 0876 74 99 88 - Михаил Рашков

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X