Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mitsubishi Pajero или TOYOTA Hilux surf-Съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Mitsubishi Pajero или TOYOTA Hilux surf-Съвет

Здравейте!Разглеждам от доста време форумите и стигнах до извода че тук сте най-компетентни и затова реших да се обърна към Вас за някой друг съвет.
    Решил съм да си купувам машина която да ми служи вярно.Спрях се на Mitsubishi Pajero 95-2000 или TOYOTA Hilux surf 93-97-дизелови двигатели.Ще бъде с дясна дирекция трябва ми за втора кола.Имам си лека кола, а джипката ми трябва за лов, риболов и тем подобни.Няма да се катеря по планини, поне за сега, ще се кара в Добруджа.И двата ми харесват, но май повече клоня към TOYOTA.Притеснява ме че почти всички Тойоти са с автоматична скоростна кутия.Имат ли нужните блокажи за да може да се справя зимата из преспите?Другото което искам да попитам е за двигателите.За Mitsubishi кои двигател препоръчвате и за TOYOTA 2.4 или 3.0.Какво Ви е мнението за издържливост и разход на тези машини и двигатели.Извинявам се за многото въпроси, но какво да се прави новобранец съм си все още, но с ваша помощ и насоки и аз ще се включа в клуба на истинските машини много скоро!

От: Mitsubishi Pajero или TOYOTA Hilux surf-Съвет

Прочиташ двата раздела и всичко ти става ясно, иначе някой трябва да ти ги пренапише тук. Също и раздела за блокажите. Иначе краткият отговор е Тойота 3.0 1KZ.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      Прочиташ двата раздела и всичко ти става ясно, иначе някой трябва да ти ги пренапише тук. Също и раздела за блокажите. Иначе краткият отговор е Тойота 3.0 1KZ.
      +1
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Четох че Тойотата е по добра но с този двигател по пъргава е, но за мен като цяло това не е от голямо значение ще се кара главно по черен път.Извинявам се но за Mitsubishi нещата около скоростната кутия с горе долу ясно но при Тойотата изобщо.

Коментар

И от мен 1+ за toyota-та. Карал съм такава, събира мнооого багаж и се ползваше за лов и палатки! Много бях доволен от нея, докато един не я натресе и изкриви шасито, ама това е друга тема. Ако намериш читава не се замисляй! А колкото до скоростите, като сменчш редовно с правилното масло няма да има проблем. Успех
          0899278323-0877500798

Коментар

Ако сам ще си пипаш по колата и се спреш на Паджеро си вземи 2.8 дизел до 96та, с механичната помпа. Ако намираш само с много ръждясали шасита обаче, по-добре хайлукс.
            Мобилна Спасителна Служба "Сдружение Офроуд" - http://www.mss-offroad.org/
            LZ1BGE / А+ / механик-водач MTTU Падзверо (Мк2, '94, LWB 2.8TD)

Fortune favours the bold.

Коментар

Още +1 за Toyota !
              KAWASAKI KLR 250-->HONDA XR 250-->KTM EXC 250 2T-->KAWASAKI KDX 200R
              НЯМА ЛОШИ МАРКИ, ИМА ЛОШИ СТОПАНИ!!!

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=125452

... и виж накрая развръзката
                HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
                Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX

Коментар

Днес ходих и карах една Тойота 2.4 беше горе долу добра но май ще потърся още малко.Направи ми впечатлени е няма никакъв блокаж или тем подобни. има само 4WD с бързи и бавни.Гледам тук (забранен линк) че тази примерно има блокаж и пак е автомат?

Коментар

Блокажите не са магически устройства които те спасяват от глупостта

Гледай за ръжди и то добре скрити ръжди.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      +1. Освен в разделите "вярна служба" и "добра проходимост".
                      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

+1 за Тойота. Перфектни са. Много ми харесваха, единственото нещо което ме спря, беше дясната дирекция
                        Взимай я и не се замисляй !
                        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Не разбирам много от тойоти ама хайлукс и сърф не са ли различни модели.Хайлукс -пикап а сърф английската версия на 4рънър
                          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Няма нищо добро с двигател 3.0.Почти всичко е с 2.4 той става ли, четох че имал проблем с прегряването, или да си стоя мирно и да чакам някой с 3.0?

Коментар

Чакай.
                              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X