Здравейте, след като преди 6 години си продадох Паджерото не мислех повече да се качвам на джип, но крастата си остана
Такаа, направо по темата, изпадна ми изгодно едно Паджеро, споменатото по-горе но до колкото попрочетох тази модификация се прави само с десен волан та и въпросното, въпреки че е италианче, е с десен волан
въпросът ми е, може ли да се обърне сравнително безболезнено и какво би коставало това, частите съвместими ли са с обикновенно Паджеро, има ли нещо по-специфично което би усложнило интервенцията и изобщо повечко инфо по темата ме интересува. Цената на джипа, като за такъв джип е просто страхотна и не ми се иска да го изпускам, но пък и не ми се кара джип с десен волан 
Другия ми въпрос е, само с автоматична скоростна кутия ли се предлага въпросното изпълнение или може да се намери и с ръчка ? Изобщо всякакво инфо около въпросния автомобил, би ми било интересно четиво

Другия ми въпрос е, само с автоматична скоростна кутия ли се предлага въпросното изпълнение или може да се намери и с ръчка ? Изобщо всякакво инфо около въпросния автомобил, би ми било интересно четиво

Коментар