Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan Murano 2.5DCi vs Infiniti EX30d

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nissan Murano 2.5DCi vs Infiniti EX30d

Дойде времето за смяна на колата на жена ми (Х3 3.0d), като тя е съгласна на Нисан-а или Инфинити-то, които й предложих, но се колебая, на кой модел да заложа. Колата ще се купува на 5-годишен лизинг, като след изтичането му ще се сменя. Цената на моделите е сходна, екстрите също, но обслужването на 4-цилиндровият двигател би трябвало да е по-евтино, както и разходите по него, а и имам опит с този двигател. Обаче, Инфинити-то май има по-малко обезценяване, и при препродажба ще име по-малка загуба. Задвижването 4х4 на двата модела еднакво ли е? Ако има колеги с някой от двата модела, нека сподели мнение, понеже не ми се хвърля на сляпо още веднъж, за което много съжалявам.
    Ще са ми полезни мненията на всички, имали допир, карали, поддържали, притежавали някой от двата модела. На тест-драйв ще се ходи, но ми се иска да съм по-подготвен, да знам от какво да се интересувам, за какво да питам или гледам. Колата ще се кара от жена ми, така че е водещият ми критерий при избора няма да са толкова разходите по поддръжката, които все пак не са за пренебрегване, а обзора, размерите и като цяло по-доброто и по-лесното управление на колата.

От: Nissan Murano 2.5DCi vs Infiniti EX30d

Може да ти се струва адски тъпо, но все пак искам да кажа, че чисто визуално инфинити изглежда в пъти по-добре от нисана. Определено ми харесва опита на марката да покаже , че е нещо ПО в сравнение на всички други в неговия клас.
    Нямам опит нито с нисана, нито с инфинитито, камо ли с някакъв дизелов агрегат (говоря за ЕХ30д).
    Лично мнение, успех!

Коментар

От: Nissan Murano 2.5DCi vs Infiniti EX30d

И двете коли са си екзотики. Важното е че са и в различни класове. Брата на мураното се нарича ФХ.
      Като даденост Мураното си е хубаво луксозно джипче. Ех-а си е нещо като луксозен кросовър. Явно трябва да се погледне от практична гледна точка и да се избере. В крайна сметка и двете са нисани, както и да се казват.
      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X