Здравейте,
От доста време съм си харесал Лексус ЛХ450 и Тойота Ленд Круизер 80-та серия, които са на една база. Интересува ме кой от двата модела е по-добър. Колебая се към кой да се ориентирам, понеже си търся джип, с който да не се притеснявам при първата срещната локва и в същото време да е удобен за по-дълги пътувания, като след тях да не се чувствам като пребит. Имам и няколко въпроса:
1. 4,5-литровия 6-цилиндров двигател надежден ли е?
2. Имат ли блокажи? ако да - какви са?(ЛСД или твърди)
3. Скоростните кутии добри ли са? и как се справят при офроуд?
4. Различните модели с различни мостове ли са?(Heavy Duty и Light Duty)
5. Има ли съществени разлики при двигателя при Лексуса и Тойотата, защото някъде четох че единия е с около 10к.с. по-мощен.
6. Имат ли и двата модела понижаващи предавки?
Като цяло клоня повече към Лексуса, но не е изключена възможността за последващи подобрения за офроуд, така че, предпочитам версията с повече блокажи.
Благодаря предварително за отделеното време!
От доста време съм си харесал Лексус ЛХ450 и Тойота Ленд Круизер 80-та серия, които са на една база. Интересува ме кой от двата модела е по-добър. Колебая се към кой да се ориентирам, понеже си търся джип, с който да не се притеснявам при първата срещната локва и в същото време да е удобен за по-дълги пътувания, като след тях да не се чувствам като пребит. Имам и няколко въпроса:
1. 4,5-литровия 6-цилиндров двигател надежден ли е?
2. Имат ли блокажи? ако да - какви са?(ЛСД или твърди)
3. Скоростните кутии добри ли са? и как се справят при офроуд?
4. Различните модели с различни мостове ли са?(Heavy Duty и Light Duty)
5. Има ли съществени разлики при двигателя при Лексуса и Тойотата, защото някъде четох че единия е с около 10к.с. по-мощен.
6. Имат ли и двата модела понижаващи предавки?
Като цяло клоня повече към Лексуса, но не е изключена възможността за последващи подобрения за офроуд, така че, предпочитам версията с повече блокажи.
Благодаря предварително за отделеното време!
Коментар