Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Touareg 2.5TDI 174 hp

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Touareg 2.5TDI 174 hp

Здравейте.
    Ако темата не е в точния раздел моля за извинение
    Та по темата искам да разбера мнението ви за модела и този двигател.
    На мен лично ми се струва муден и малко слабичък като за кола над 2тона.
    Мерси

До: Touareg 2.5TDI 174 hp

Щом ти се струва муден ,вземи си - V10 TDI.

Коментар

Ами ако изиграеш ролята на Европейски фонд и ми дадеш 50тина хиляди безвъзвратно , може

Коментар

Първоначално публикуван от Squirt Преглед на мнение
        Ами ако изиграеш ролята на Европейски фонд и ми дадеш 50тина хиляди безвъзвратно , може
        Безвъзвратно пари незнам някой да дава, без да си ги търси, дори и европеиски фонд ще си ги търси с лихвите!
        Отделил си някой лев имаш определен бюджет купи си това ,което те устроива според него.Няма смисъл да търсим недостатъци в определена комплектация автомобили.
        за мен Touareg R5 TDI e добър автомобил,по добър е Touareg V6TDI,а най-добър е V10TDI ако говорим за динамични характеристики.
        Иначе са си еднакво проходими,но на различни цени.

Коментар

Това беше в кръга на шегата.
          Аз много уважавам VW като марка , а още повече и самият Туарег.
          Веднъж съм карал Туарег и то точно с този двигател , и имам някакви първоначални наблюдения върху него.
          Мнението ми определено е положително.
          Единственото което ми се набива на очи е , че този двигател малко мудно тегли колата.
          Иначе качеството на изработка и сигурността , които се чувстват в купето на мен поне ми се струват на високо ниво.
          Това е моето мнение и бих желал да разбера и вашите мнения за колата , по-спецялно този двигател
          Мерси

Коментар

Поддръжката на този двигател през целия му експлоатационен живот е само смяна на масло и филтри.Няма нито един ремък и нито една верига.
            Динамиката си е напълно прилична, който иска повече-има и Порше 911, да се ориентира в тази посока
            0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
            Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
            Суперскан България www.decbg.com
            Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

За какви вериги и ремъци говорите при R5TDI i V10? Като там са със зъбни колела

Коментар

Първоначално публикуван от tiguan Преглед на мнение
                За какви вериги и ремъци говорите при R5TDI i V10? Като там са със зъбни колела
                Е нали точно това говоря
                0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                Суперскан България www.decbg.com
                Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Аха не съм те разбрал sorry

Коментар

Колеги имам 2.5 TDI на 21 000 км реални и чип тунинг.Динамиката е прилична и аз лично съм го карал с 205 км

Коментар

От: До: Touareg 2.5TDI 174 hp

кратък доклад по темата: 2.5 автомат на 5 години и 102 000 км, чипнат на 205 коня. Не е върха на сладоледа, но не съм имал проблеми нито с двигателя, нито с въздушното окачване. не е самолет, но не е това целта на модела. натъпкан е с екстри и не ме е издънил никъде.
                      По-добре здрав и богат, отколкото беден, но болен !!!

Коментар

Първоначално публикуван от a100 Преглед на мнение
                        кратък доклад по темата: 2.5 автомат на 5 години и 102 000 км, чипнат на 205 коня. Не е върха на сладоледа, но не съм имал проблеми нито с двигателя, нито с въздушното окачване. не е самолет, но не е това целта на модела. натъпкан е с екстри и не ме е издънил никъде.
                        Здравей, имам същия на 5 години с въздушно на 130 000, интересува ме чипа може ли да прецака колата нещо, казаха ми че почвала да гори много масло. Има ли риск за автомата и карданите. Какъв чип да търся, то чип ли е или пауърбокс.

Коментар

Моля да ме извинят профитата, не съм спец по двигателите (във военното училище учихме ЗИЛ и УАЗ), та ако сбъркам нещо не се смейте . Доколкото схванах чипа електронно вдига налягането в цилиндрите. Ако не се преекспонира - работи перфектно. Моите хакерчета ме питаха в кой диапазон ми трябва повече мощност и така го регулират. BTW, миналата седмица един познат при тях си чипна Хонда СРВ и беше много доволен . Досега нямам НИКАКВИ проблеми - нито с харч на масло, нито с автомата.
                          По-добре здрав и богат, отколкото беден, но болен !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan.Ivanov Преглед на мнение
                            Колеги имам 2.5 TDI на 21 000 км реални и чип тунинг.Динамиката е прилична и аз лично съм го карал с 205 км
                            Здравейте колеги.
                            Много ми е любопитно за раазхода на въпросния.
                            Имам един приятел където е решен на подобна покупка, но за него е много важно разхода на автомобила - пътува много Франция Варна.

Иначе мен лично много ми харесва Туарега и особено това че няма ремък - верига ......

Коментар

Първоначално публикуван от 0887504600 Преглед на мнение
                              Здравейте колеги.
                              Много ми е любопитно за раазхода на въпросния.
                              Имам един приятел където е решен на подобна покупка, но за него е много важно разхода на автомобила - пътува много Франция Варна.

Иначе мен лично много ми харесва Туарега и особено това че няма ремък - верига ......
                              Карах такъв,с този двигател,под 16 нафта в София ,не успях да го сваля. На дълго с темпомат при скорост 130км даваше точно 11 литра
                              Който мисли за последствията, не може да бъде храбър!
                              Nissan Terano 2 2.7TDI 2001г. Дълга база

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X