Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пасат не се кефи на слънцето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пасат не се кефи на слънцето

Привет Колеги,

Имам сериозен проблем с Пасат 2 (1993 г. има 100 неща от 3ката). Като го напече слънцето и като пусна фаровете - умира таблото Всички стрелки падат, часовника се нулира и като спра фаровете все едно току що съм дал на контакт. Зная че звучи смешно, но се случва Сутрин ако го запаля всичко си работи перфектно...като го понапече слънцето, започва тоз проблем.
    Дайде идея къде да търся проблема?
    LZ1DWW

До: Пасат не се кефи на слънцето

Първоначално публикуван от wickedsmile Преглед на мнение
    Привет Колеги,

Имам сериозен проблем с Пасат 2 (1993 г. има 100 неща от 3ката). Като го напече слънцето и като пусна фаровете - умира таблото Всички стрелки падат, часовника се нулира и като спра фаровете все едно току що съм дал на контакт. Зная че звучи смешно, но се случва Сутрин ако го запаля всичко си работи перфектно...като го понапече слънцето, започва тоз проблем.
    Дайде идея къде да търся проблема?
    Почисти добре клемите на акумулатора, както и накрайниците за + и маса. Затегни ги добре. Кабелната обувка за към бушоните тоже. Също и масата към купето.
    Кажи после как е.

Коментар

А според мен трябва да почистиш куплунга за захранване на таблото. Губи маса !

Коментар

Междо другото, имаш пасат 3 не 2

Цък

Коментар

Клемите ги чистих преди време, ама не се оправи. Бях се засилил да пускам втора маса към таблото и намерих не добра връзка при бушона на АГУто. След оправяне на връзката не се е появявал проблема...не, че е напичало последните 2 дни . Ще издебна някой ден да я напече хубаво и тогава ще стане ясно това ли е или не е

А относно модела - не разбирам много от такива неща, но купето е на 2ка...доста от карантията е на 3ка. Иначе модела е Арива 93 година.
          LZ1DWW

Коментар

Пасатът ти е модел B3, справка тук:
            http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=38785
            Много е възможно проблемът да ти е и в клемореда.
            LZ1VPT

Коментар

Прав си B3 е.
              От 3 дни не се е появявал този проблем. Надявам се да е било от тази лоша връзка. Ако се появи ще търся и в клемореда...въпреки че той май си се сменя нацяло, няма какво да гледам вътре
              LZ1DWW

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X