Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за рециклиране на кормилна рейка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за рециклиране на кормилна рейка.

Здравейте,
    може ли да ми каже някой къде в София може да се свърши бързо и качествено рециклиране на рейката на Тойота Ленд круизър?Някй да знае колко горе-долу излиза такава процедура?

До: Въпрос за рециклиране на кормилна рейка.

Знам къде има специализиран сервиз, но не съм ползвал услугите му и не знам какво е качеството!
    Намира се до бул. Европа - от Орион към околовръстното, точно преди втория пешеходен светофар вдясно на 20 м., има голяма табела на булеварда!
    יעבור
    «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от bg2001 Преглед на мнение
      Здравейте,
      може ли да ми каже някой къде в София може да се свърши бързо и качествено рециклиране на рейката на Тойота Ленд круизър?Някй да знае колко горе-долу излиза такава процедура?
      На мен ми взеха 300 лева пролетта на 2009 в Пловдив на RAV4.1 като това включва и монтаж и демонтаж. Предполагам цената е същата. Това си е един хидравличен цилиндър. Обработка на щока, нови тефлонови пръстени, съобразени с новополучения размер на щока. В общи линии в това се състои рециклирането.

Коментар

Първоначално публикуван от bg2001 Преглед на мнение
        Здравейте,
        колега,малко ти е далечко,но януари ползвах такава услуга в Сливен.Взеха ми 180левчета-без демонтажа и монтажа,става въпрос за форд мондео-за сега съм доволен
        ОФА 98г. ДБ Х22ХЕ-дал квото дал!
        Grand Cherokee 2.7
        GSM 0888148630

Коментар

И аз бих се възползвал.
          Последно редактирано от Mercury; 12-10-09, 21:49.
          [COLOR=navy][I]TLC 80[/I][/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
            Знам къде има специализиран сервиз, но не съм ползвал услугите му и не знам какво е качеството!
            Намира се до бул. Европа - от Орион към околовръстното, точно преди втория пешеходен светофар вдясно на 20 м., има голяма табела на булеварда!
            Аз съм доволен от този сервиз,на МЛ.270 цди правих рейка за 180лв .След това носих няколко пъти други неща и за сега работата върви добре.
            0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Благодаря за отговорите,ще отида до сервиза на бул. Европа да видя какво е положението.

Коментар

Има един сервиз на бул. Овча купел като подминеш италианеца, около 300 метра преди светофара за ул. Обиколна (Президент Линкълн) от дясната страна, има табели за ремонт на шарнири,кормилни накрайници и т.н. там знам от други колеги от форума,че са кадърни хората.

Коментар

Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение
                  Има един сервиз на бул. Овча купел като подминеш италианеца, около 300 метра преди светофара за ул. Обиколна (Президент Линкълн) от дясната страна, има табели за ремонт на шарнири,кормилни накрайници и т.н. там знам от други колеги от форума,че са кадърни хората.
                  Мне , в този сервиз един път ми одраха вратата на крика много грозно,тогава бях с едно Рено,нито пожелаха да ми се извинят ,нито да поемат ангажимента да я оправят,този сервиз ми е в черния списък!!!Повече не стъпвам там.Абслоютни мърлячи са!!!

Коментар

Най-доброто място за рециклиране на рейки /с гаранция/ е в 11-ти блок на МИ-то на партера-само с хидравлика се занимават пичовете,от катедрата по хидравлика на МИ-то са!!Около 200 лева взимат!Успех!!
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X