Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тойота 100, мако тунинг
Свий
X
-
От: Тойота 100, мако тунинг
Дам, но е много досадно всеки път да ги разкачаш за да долееш течност за чистачки примерно. По-скоро си мислех да не са за фиксиране на предния капак при толкова много допълнителна тежест върху него, няма ли да започне да мърда и евентуално да се деформира при подскоци оффроад. Предния капак и пантите усилени ли са? Ако са усилени, може ли снимки под капака? Предполагам, че за да се отвори капака е необходимо да се свали поне хай джака.
Коментар
-
Тая стълба не и е местото там местото ,че при първия по-голям клон ще замине стъклото .Отделно ,че се свързват купе и шаси на едно ( вибрира много гадно и ще е така докато се скъса отнякъде...) .
Изпълнението е изпълнено много педантично , Браво !Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнениеТая стълба не и е местото там местото ,че при първия по-голям клон ще замине стъклото .Отделно ,че се свързват купе и шаси на едно ( вибрира много гадно и ще е така докато се скъса отнякъде...) .
Изпълнението е изпълнено много педантично , Браво !
Би ми било интересно да видя и как захранва всичките ледове, като гледам общо отиват около киловат...
И още доста въпроси има, но няма да е навъднъж
Коментар
-
Първоначално публикуван от LZ2BVB Преглед на мнениеЗахващането на стълбата към багажника горе маи е през тампон, но не се вижда добре на снимките. А относно клоните, проблема няма как да се избегне, освен ако не е сваляща се стълба. Като гледам това е експедиционна машина, с АТ гуми, набиване дълбоко в горите и тежък оффроад едва ли се предвижда, така че според мен си е напълно адекватно решение и целия проект ми харесва много. Може да си паркира джипа в средата на къмпинга и да си свети
Би ми било интересно да видя и как захранва всичките ледове, като гледам общо отиват около киловат...
И още доста въпроси има, но няма да е навъднъжНай-добре вместо лопата (едва ли ще си обръща кюфтетата на къмпинга както каза) да вземе да сложи един селфи стик ,вместо джек плажно чадърче ...
Казвам за да няма последствия и да се прави човек изводи по трудния начин.Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар