Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на Toyota Land Cruiser 120

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка на Toyota Land Cruiser 120

Здравейте,
    мисля да вземам ТЛК120, но има два въпроса,
    на които не намерих отговор.
    Бих бил много благодарен, ако някой отговори.
    1. Колата е 5-местна, може ли да се сложи оригинален трети ред седалки,
    и да стане като хората, т.е. без преправяне и т.н.?
    2. Притеснява ме, че е 166 к.с. - тромава ли е или й е достатъчен,
    този мотор, не говоря за надбягване, а за нормално изпреварване
    примерно?

Благодаря предварително!

P.S. До сега не съм карал Тойота.

От: Покупка на Toyota Land Cruiser 120

Нормално изпреварване може да направиш и с кола 75кс.

Коментар

Добре сте се ориентирали. Ето тема, която е доста подходяща за прочит - http://www.offroad-bulgaria.com/show...nd+cruiser+120
      First Man, then Machine!
      Lada Niva
      Honda XR 400

Коментар

Не знам за регистрация дали няма да има проблеми, иначе няма ядове с седалките. Слага се ТТЕ на двигателя и тръгва много добре, макар че и без него върви много добре. Имай предвид че 120ките са много различни и има от гола като пушка без турбо и т.н до луксозна с ТВ та и други. В темата е описано доста, аз съветвам да е автомат задължително и по-възможност въздушна Мини да разгледаш моята ако искаш.

Коментар

Re: Покупка на Toyota Land Cruiser 120

Мотора дали ще е 163, 166 или 173 к.с., все не върви. Оправя се с чип, но последно не можеше да се купи нов такъв на ТТЕ, а и да може, цената е доста висока. Относно 3-тия ред седалки, ако е за ДДС-то, вече не стават тези работи... а технически не съм запознат дали става.

П.С. Не е ли желателно да и мернат дюзите преди покупка?
          "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Зависи какво разбираш под вървене колега, моята е с ТТЕ служебната е без и 2те вървят много хубаво, малко са джиповете с такова вървене, на магистрала спокойно поддържа 170 та и повече. Сега ако се качиш на 120ка от компресорен американец явно няма да върви

Коментар

едно е сигурно - джип със 160кс не върви като лека кола със същите коне... и не завива и не спира като колата... ама някои хора не могат да го осмислят това...
              За седалките - ако е с БГ номера и по талон е 5-местна, със сигурност вече не може да стане по талон 7-местна...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Не ми се намесва, но не мога да се сдържа - според мен си върви доста прилично и за нашите условия може да се изпреварва комфортно и да се пътува бързо. На който му трябва повеч да се качва на кола или на V8.
                Този модел за мен е най-добре балансиран от към здравина - разход - добро представяна на пътя и извън него.
                Успех!

Коментар

Може да се сложи трети ред седалки, но трябва да смениш корите на задните калници в багажника. Страничните също за коланите.

Коментар

Re: Покупка на Toyota Land Cruiser 120

Колегите със 120-ки да не се обиждат, наистина критерият за 'вървене' е различен за всеки, за мен проблемът с този дизел е не толкова ускорението, колкото слабостта в ниските и лагът. Наистина, за нормално придвижване по пътищата е достатъчен, но аз бих избрал 4.0 бензин + газ. И да не забравяме, че при комън рейла има минимална вероятност за повреда на дюзите.
                    И съм съгласен, че 120-ката като сбор от качества няма конкуренция.
                    "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Сега се сетих, че преди години съм давал на заем задните седалки на 307 пежо за минаване през кат. Ако е регистрирана като 4+1 места в БГ съм 100% че няма как да се регистрира като 7+1.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X