Обява

Свий
Няма добавени обяви.

RAV4 DRL?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• RAV4 DRL?

Докато чакам да изпадне от някъде модул за дневни светлини управляващ по минус, поразгледах колата и гледам че си има оригинално място за реле по тази функция. За съжаление при мен няма окабеляване на гнездото, иначе проблема вече да е решен! Искам да попитам някой с такава действаща система /кола от САЩ или Канада/ как светят фаровете при DRL - на пълна мощност или по-слабо? Ако светят редуцирано само фаровете без нищо друго, модула се обезсмисля и по-добре да търся схема и да слагам едно реле!
    Honda XL600LM, 1987
    Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
    Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

От: RAV4 DRL?

Намерих схема и става ясно че оригинално си светят само късите, но на пълна мощност. Така че продължавам да дебна за отрицателен модул!
    Honda XL600LM, 1987

Коментар

Не ми е много ясен въпроса, но предполагам става дума за случая когато нямаш инсталирани отделни дневни светлини, а функцията им се поема от "дългите". Тогава включването на "дневни" става с резистор, който намалява силата на крушките за "дълги" - тогава крушките светят с половин сила.

Коментар

На РАВа има предвидена система за автоматично пускане на късите фарове, просто исках да я активирам за да не се занимавам с допълнителни устройства, но се оказа че тя пуска фаровете директно, без резистор и това не ми харесва! Обаче, ако не успея да намеря модул който да управлява по минус накрая ще се принудя да я вържа тая система и да й забода един резистор от вентилатор!
        Honda XL600LM, 1987

Коментар

Колега имам същия проблем РАВ 2003г. Ако намериш нещо пиши.

Коментар

Колеги вече има такъв модул, и аз вече съм с такъв, благодарение на колегата RmnJ.
            Който има желание да си монтира такъв нека се свърже него.

Коментар

Здравейте
              Сложил съм си DLR модул на COROLLA-та и съм страшно доволен и колегите си купиха но ги мързи да си ги монтират
              http://smartdrl.com/SmartDRL6v4.pdf може да се програмира абсолютно всичко както си е описано. Само в началото го включих на късите и неми хареса , ипосле на дългите и стана перфектно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X