Докато чакам да изпадне от някъде модул за дневни светлини управляващ по минус, поразгледах колата и гледам че си има оригинално място за реле по тази функция. За съжаление при мен няма окабеляване на гнездото, иначе проблема вече да е решен! Искам да попитам някой с такава действаща система /кола от САЩ или Канада/ как светят фаровете при DRL - на пълна мощност или по-слабо? Ако светят редуцирано само фаровете без нищо друго, модула се обезсмисля и по-добре да търся схема и да слагам едно реле!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
RAV4 DRL?
Свий
X
-
От: RAV4 DRL?
Не ми е много ясен въпроса, но предполагам става дума за случая когато нямаш инсталирани отделни дневни светлини, а функцията им се поема от "дългите". Тогава включването на "дневни" става с резистор, който намалява силата на крушките за "дълги" - тогава крушките светят с половин сила.
Коментар
-
На РАВа има предвидена система за автоматично пускане на късите фарове, просто исках да я активирам за да не се занимавам с допълнителни устройства, но се оказа че тя пуска фаровете директно, без резистор и това не ми харесва! Обаче, ако не успея да намеря модул който да управлява по минус накрая ще се принудя да я вържа тая система и да й забода един резистор от вентилатор!Honda XL600LM, 1987
Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003
Коментар
-
Здравейте
Сложил съм си DLR модул на COROLLA-та и съм страшно доволен и колегите си купиха но ги мързи да си ги монтират
http://smartdrl.com/SmartDRL6v4.pdf може да се програмира абсолютно всичко както си е описано. Само в началото го включих на късите и неми хареса , ипосле на дългите и стана перфектно
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар