Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Километраж 4Runner

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Километраж 4Runner

Здравейте колеги,един въпрос относно километража на 4Runner. На един колега му отказал километража ,свалях му таблото ,че мислех ,че е с жило но не е. Километража е електрически. Имате ли идеи какъв е проблема?

Предварително благодаря.
    Audi A6 Avant 4G S-line 313 k.c.
    Ford Ranger Wildtrak 3.0 TDCI 2008

От: Километраж 4Runner

Здрасти dosseto!Понеже не си споменал какъв е 4Рънера и понеже не съм много запознат с 2-ро пок, всичко което следва е за 3то поколение.Ако 4Рънера няма АБС, тогава сигнала за скоростта се взима от сензор разположен на изходящия вал на трансфера, точно преди фланеца за закрепването на предния край на задния кардан.Ако има АБС то тогава този сензор липсва, а сигнала се подава към километража от АБС компа, който е обработил сигналите от 4-те сензора на предния и задния мост.Снимката е от дизеловия ми 4Рънер, но и на бензиновите ми е същото.Схемата за проверка е от 2001 4Рънер.Ако ти трябва още инфо, пиши.И да не забравиш да споменеш какво си открил!
    Прикачени файлове
    1999 4Runner 3RZ/ 4Runner 1KZT/ 4Runner 5VZ

Коментар

Първоначално публикуван от metotem Преглед на мнение
      Здрасти dosseto!Понеже не си споменал какъв е 4Рънера и понеже не съм много запознат с 2-ро пок, всичко което следва е за 3то поколение.Ако 4Рънера няма АБС, тогава сигнала за скоростта се взима от сензор разположен на изходящия вал на трансфера, точно преди фланеца за закрепването на предния край на задния кардан.Ако има АБС то тогава този сензор липсва, а сигнала се подава към километража от АБС компа, който е обработил сигналите от 4-те сензора на предния и задния мост.Снимката е от дизеловия ми 4Рънер, но и на бензиновите ми е същото.Схемата за проверка е от 2001 4Рънер.Ако ти трябва още инфо, пиши.И да не забравиш да споменеш какво си открил!
      4Runnera е стария 2.4 ТД. Все още несъм открил нищо.
      Audi A6 Avant 4G S-line 313 k.c.
      Ford Ranger Wildtrak 3.0 TDCI 2008

Коментар

Здравей dosseto!Още малко инфо да пуснеш, че и аз да понауча нещо за 2-ро поколение 4Рънер, може и на ЛС.Или ВИН-а, или пък годината,дали е 4х4 или 4х2(само задно) и дали е автоматик или ръчна трансмисия.А също така само километража ли не бачка или и скоростомера, или пък и други от уредите на таблото не работят.Щото варианти много и си е бая време да се рови човек из всичките наръчници, докато изрови правилното билетче.Все пак най-много да ти изровя билет за бензиновия вариант, щото нямам достъп до европейската ТИС,където има и дизели.
        Последно редактирано от metotem; 21-03-12, 02:04.
        1999 4Runner 3RZ/ 4Runner 1KZT/ 4Runner 5VZ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X