Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви гуми са подходящи за TOYOTA LJ 70 - 91г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какви гуми са подходящи за TOYOTA LJ 70 - 91г.

Защо вместо фланци не сложите някакви джанти с отрицателен офсет? Натиснете снимката за да я уголемите

Име:KA80 (5).JPG
Прегледи:1
Размер:215.2 КБ
ID:5351302 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0170.jpg
Размер:53.3 КБ
ID:5351303

Коментар

Първоначално публикуван от pilota7222 Преглед на мнение
      Защо вместо фланци не сложите някакви джанти с отрицателен офсет? [ATTACH=CONFIG]423589[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]423590[/ATTACH]
      Кажи къде може да се намерят такива за 70-ка, 16-ки, 6-7j,ET около-20, независимо лети, или железни, и ако цената е човешка хвърлям фланците!
      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Колега в грешка съм ! Фланците са стоманени и ми излязоха 60лв. двата (като аз си купих материала) .
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Кои фланци са за предпочитане - стоманени или алуминиеви? Алуминият е по лек, а стоманата по-здрава.

Коментар

Алуминиевият фланец от една страна е по-лек , но стоманения по-здрав и по-евтин ! Лек лек , колко да е по-лек ! На тези килограми на Тойотата фланците нищо не са като тегло !
            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
              Кажи къде може да се намерят такива за 70-ка, 16-ки, 6-7j,ET около-20, независимо лети, или железни, и ако цената е човешка хвърлям фланците!
              Моите джанти си ги обърнах сам и се изнесоха брутално много. Не знам с какъв офсет се получиха но ги сравнявах с джанти -44 и са доста по изнесени Цялата галимация по обръщането ми излезе 80лв и станаха перфектно

Коментар

Първоначално публикуван от slavianko Преглед на мнение
                Моите джанти си ги обърнах сам и се изнесоха брутално много. Не знам с какъв офсет се получиха но ги сравнявах с джанти -44 и са доста по изнесени Цялата галимация по обръщането ми излезе 80лв и станаха перфектно
                То хубаво си ги обърнал,ама са си 6ци.И аз съм си обърнал,но ме е страх,че ще грознеят с 265/75/16,т.е. много ще свият гумата.Сега съм с 7ци и работата е на границата.
                Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                Враца

Коментар

Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
                  То хубаво си ги обърнал,ама са си 6ци.И аз съм си обърнал,но ме е страх,че ще грознеят с 265/75/16,т.е. много ще свият гумата.Сега съм с 7ци и работата е на границата.
                  Сори за въпроса но тия 265/75/16 на колко се равняваха в инчове ??? Аз съм с 8-мици и със 32/11.50/15 и си стоят много прилично. Е искаше ми се да съм с 9 или 10dj ама по натам като има излишен лев.
                  Всъщност ето как изглеждат

Коментар

. 265/75/16 също са 32ки,а на ширина-10.5".Аз мислех,че си обръщал оригинални Тойотовски джанти,като мен,а те са си чисти 6".На тези 8"ви гумите ти седят доста добре.Тези джанти преди обръщането не са ли били към ЕТ-20?
                    Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                    Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                    Враца

Коментар

Какво ще стане, ако сложа отзад фланци 50 мм , а отпред 38 мм.Дали ще е добре за джипа.

Коментар

Първоначално публикуван от krasimird_79 Преглед на мнение
                        Какво ще стане, ако сложа отзад фланци 50 мм , а отпред 38 мм.Дали ще е добре за джипа.
                        Аз отпред нямам Фланци защото доста се четох по темите за Фланци и разбрах , че фланци отпред не е въобще желателно . А за отзад ,да но не 50мм.
                        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Днес качих четири фланци.Един приятел ми ги даде да ги пробвам да ли ще ми харесат.Фланците са 30мм.Не са алуминиеви, а от стомана.Ще ги тествам известно време да видя как се държи с тях.

Коментар

Малко снимки с фланците.Утре ще ги тествам до Беглика да видя как стои на завоите.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC05937.jpg
Прегледи:2
Размер:159.9 КБ
ID:5351815Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC05938.jpg
Размер:170.0 КБ
ID:5351814Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC05934.jpg
Размер:155.2 КБ
ID:5351816

Коментар

Първоначално публикуван от krasimird_79 Преглед на мнение
                              Малко снимки с фланците.Утре ще ги тествам до Беглика да видя как стои на завоите.[ATTACH=CONFIG]424697[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]424696[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]424698[/ATTACH]
                              И моите са 30мм. и стоят по-същия начин .
                              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение
                                Аз отпред нямам Фланци защото доста се четох по темите за Фланци и разбрах , че фланци отпред не е въобще желателно . А за отзад ,да но не 50мм.
                                Колега,незнам къде си чел за фланците за отпред,но със сигурност не е в сайт за джипове,защото ако беше така щеше да прочетеш също,че предния и задния мост на джипа са с еднаква ширина и така трябва да си остахат.Тоест стъпката отпред и отзад трябва да е еднаква.
                                Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение
                                Алуминиевият фланец от една страна е по-лек , но стоманения по-здрав и по-евтин ! Лек лек , колко да е по-лек ! На тези килограми на Тойотата фланците нищо не са като тегло !
                                А това колко са тежки фланците има значение не за общата маса на джипа,а за натоварването на полуоските и лагерите.УСПЕХ В ОФРОУДА!
                                БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
                                TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
                                Съби Радев А(-) 0895745706

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X