Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какви гуми са подходящи за TOYOTA LJ 70 - 91г.
Свий
X
-
От: Какви гуми са подходящи за TOYOTA LJ 70 - 91г.
Кажи къде може да се намерят такива за 70-ка, 16-ки, 6-7j,ET около-20, независимо лети, или железни, и ако цената е човешка хвърлям фланците!Първоначално публикуван от pilota7222 Преглед на мнениеЗащо вместо фланци не сложите някакви джанти с отрицателен офсет? [ATTACH=CONFIG]423589[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]423590[/ATTACH]
много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
Колега в грешка съм ! Фланците са стоманени и ми излязоха 60лв. двата (като аз си купих материала) .ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Алуминиевият фланец от една страна е по-лек , но стоманения по-здрав и по-евтин ! Лек лек , колко да е по-лек ! На тези килограми на Тойотата фланците нищо не са като тегло !
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Моите джанти си ги обърнах сам и се изнесоха брутално много. Не знам с какъв офсет се получиха но ги сравнявах с джанти -44 и са доста по изнесениПървоначално публикуван от mbenz Преглед на мнениеКажи къде може да се намерят такива за 70-ка, 16-ки, 6-7j,ET около-20, независимо лети, или железни, и ако цената е човешка хвърлям фланците!
Цялата галимация по обръщането ми излезе 80лв и станаха перфектно
Коментар
-
То хубаво си ги обърнал,ама са си 6ци.И аз съм си обърнал,но ме е страх,че ще грознеят с 265/75/16,т.е. много ще свият гумата.Сега съм с 7ци и работата е на границата.Първоначално публикуван от slavianko Преглед на мнениеМоите джанти си ги обърнах сам и се изнесоха брутално много. Не знам с какъв офсет се получиха но ги сравнявах с джанти -44 и са доста по изнесени
Цялата галимация по обръщането ми излезе 80лв и станаха перфектноТойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
Враца
Коментар
-
Сори за въпроса но тия 265/75/16 на колко се равняваха в инчове ??? Аз съм с 8-мици и със 32/11.50/15 и си стоят много прилично. Е искаше ми се да съм с 9 или 10dj ама по натам като има излишен лев.Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнениеТо хубаво си ги обърнал,ама са си 6ци.И аз съм си обърнал,но ме е страх,че ще грознеят с 265/75/16,т.е. много ще свият гумата.Сега съм с 7ци и работата е на границата.
Всъщност ето как изглеждат
Коментар
-
. 265/75/16 също са 32ки,а на ширина-10.5".Аз мислех,че си обръщал оригинални Тойотовски джанти,като мен,а те са си чисти 6".На тези 8"ви гумите ти седят доста добре.Тези джанти преди обръщането не са ли били към ЕТ-20?Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
Враца
Коментар
-
Аз отпред нямам Фланци защото доста се четох по темите за Фланци и разбрах , че фланци отпред не е въобще желателно . А за отзад ,да но не 50мм.Първоначално публикуван от krasimird_79 Преглед на мнениеКакво ще стане, ако сложа отзад фланци 50 мм , а отпред 38 мм.Дали ще е добре за джипа.ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
И моите са 30мм. и стоят по-същия начин .Първоначално публикуван от krasimird_79 Преглед на мнениеМалко снимки с фланците.Утре ще ги тествам до Беглика да видя как стои на завоите.[ATTACH=CONFIG]424697[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]424696[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]424698[/ATTACH]ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Колега,незнам къде си чел за фланците за отпред,но със сигурност не е в сайт за джипове,защото ако беше така щеше да прочетеш също,че предния и задния мост на джипа са с еднаква ширина и така трябва да си остахат.Тоест стъпката отпред и отзад трябва да е еднаква.Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнениеАз отпред нямам Фланци защото доста се четох по темите за Фланци и разбрах , че фланци отпред не е въобще желателно . А за отзад ,да но не 50мм.А това колко са тежки фланците има значение не за общата маса на джипа,а за натоварването на полуоските и лагерите.УСПЕХ В ОФРОУДА!Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнениеАлуминиевият фланец от една страна е по-лек , но стоманения по-здрав и по-евтин ! Лек лек , колко да е по-лек ! На тези килограми на Тойотата фланците нищо не са като тегло !
БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
Съби Радев А(-) 0895745706
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар