Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Събирам мнения за Тойота Ленд Круизер 120

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Събирам мнения за Тойота Ленд Круизер 120

Искам да попитам по запознати с джипката да кажат нещо за нея , на мен ми харесва намислил съм да си купя такава , ако може някои да ме светне с моделите кое по-добро кое по лошо насочил съм се след 2003г.
    Благодаря предварително

До: Събирам мнения за Тойота Ленд Круизер 120

Спри да събираш. Няма по-добър. Мое мнение.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

+10
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Неуместен въпрос друже.Няма какво да питаш

Щом си приготвил паричките скачай без да го мислиш

Коментар

Аз съм доволен колега вземай смело

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
            Нали не очакваш някой да ти каже че се е набутал.
            Подобни теми са табу.
            Разбити лагери при ТЛК 120

Щом Патрула не ти хареса, съмнявам се че и това ще ти дойде по мярка.
            Люлее, бавна, нестабилна, и в сравнение с Патрула е в пъти по-трошлива.

За теб трошенето сигурно не е проблем, пък и фирмения сервиз в Бургас е добър.
            Пробвай с активно окачване(такова не съм карал), казват че пътното поведение е по-добро.
            колега никой не казва че са вечни и не се трошат просто е добър автомобил

Коментар

Нали не очакваш някой да ти каже че се е набутал.
              Подобни теми са табу.
              Разбити лагери при ТЛК 120

Щом Патрула не ти хареса, съмнявам се че и това ще ти дойде по мярка.
              Люлее, бавна, нестабилна, и в сравнение с Патрула е в пъти по-трошлива.

За теб трошенето сигурно не е проблем, пък и фирмения сервиз в Бургас е добър.
              Пробвай с активно окачване(такова не съм карал), казват че пътното поведение е по-добро.
              Абе ти сега що се биеш . Само американки са ти в главата.
              Джипката си е добра и доста здрава. Ако имаш конкретни въпроси питай. Имаше тема подобна някъде тук.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                Абе ти сега що се биеш . Само американки са ти в главата.
                Джипката си е добра и доста здрава. Ако имаш конкретни въпроси питай. Имаше тема подобна някъде тук.
                Проблема май е че всички са ми в главата. и не само в главата.
                Да питам ли.
                С тва "американски" ме подсети да питам конкретно. Сори че отвличам темата.

Има ли поне едно нещо с което 120-ката да е по-добра от Grand Cherokee CRD.

Няма лошо. Тойота пак си е Тойота за феновете. Ама като се разминавате(или задминават) нека поне за част от секундата да се сещате че не сте възседнали съвършенството.

Човек като иска мнения не очаква само суперлативи. Някак съмнително и нереално е.

Коментар

Благодаря на всички за отговорите
                  необичам да карам спортно джипка , имам Импреза СТИ доста надзипкана за това) , имам и Аутбек но ще го продам или ще доплатя да взема 120-ката карах на мои приятел и се запалих , сега е друга дилемата дали да е с нормални амортисьори или с въздушно , неми трябва за гората , просто ме изкефи , казаха ми че нямало разлика във возията но незнам кои са приемущества на въздушното и нормалното ?

А за Патрола , Патрола да се сравнява с Тойотата и дума неможе да става (мое мнение)
                  Последно редактирано от ORTIZ; 21-08-08, 00:15.

Коментар

Има ли поне едно нещо с което 120-ката да е по-добра от Grand Cherokee CRD.

Човек като иска мнения не очаква само суперлативи. Някак съмнително и нереално е.
                    А има ли нещо с което Grand Cherokee CRD да е по добър от 120-ка. . Пламене, карал съм и двете. Гранда ми е много повече като лека кола. По нисък, по близо до земята, няма рама, с гадния 2.7CDI, клати странично при висока скорост, влиза гадно в дупки, на 50 000 вече се е разхлопал интериора му, зимата сутрин докато се стопли купето пластмасите му скърцат. Аз не съм фен на Тойота. Може и така да изглежда. Просто едното ми харесва много повече от другото. Едното е "моята" кола, другото не е. Въпрос на вкус. Ти вероятно няма никога да си купиш Тойота, аз вероятно никога няма да си купя Гранд. Факт.

Колега ORTIZ, като търсиш автомобил гледай да е автоматик, с активното окачване. Познава се по това че до скоростния лост има копче за регулиране на твърдостта на амовете.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      А има ли нещо с което Grand Cherokee CRD да е по добър от 120-ка. . Пламене, карал съм и двете. Гранда ми е много повече като лека кола. По нисък, по близо до земята, няма рама, с гадния 2.7CDI, клати странично при висока скорост, влиза гадно в дупки, на 50 000 вече се е разхлопал интериора му, зимата сутрин докато се стопли купето пластмасите му скърцат. Аз не съм фен на Тойота. Може и така да изглежда. Просто едното ми харесва много повече от другото. Едното е "моята" кола, другото не е. Въпрос на вкус. Ти вероятно няма никога да си купиш Тойота, аз вероятно никога няма да си купя Гранд. Факт.

Колега ORTIZ, като търсиш автомобил гледай да е автоматик, с активното окачване. Познава се по това че до скоростния лост има копче за регулиране на твърдостта на амовете.
                      Неточно зададох въпроса и ти веднага започна да сравняваш ябълки с череши. 120-ската е с независимо отпред, стария Гранд с цял мост. Не ми се влиза в подробности че съвсем се отплеснахме, но това което казваш за старото Гранд Чероки е на половина вярно.

Гранд Чероки 3.0 CRD имах в предвид.

С Тойотата са като две капки вода. Само съдържанието е доста различно.

Ортиз, ако не намериш с активно окачване, вземи с нормално и и сложи амортисьори с корекции. Така ще можеш да настроиш окачването както ти харесва.
                      Последно редактирано от kinex; 21-08-08, 14:57. Причина: неправилно сравнение

Коментар

Чакаи , чакаи обесни кви са тия амортисьори и ще трябва ли всеки път когато искам да сменям твърдоста да слизам да намествам и да продължавам , кажи ми малко подробности за тях

Коментар

Първоначално публикуван от ORTIZ Преглед на мнение
                          Покарах с въздушно и се повозих в нормално окачване сякаш не ми се видя да има няква разлика , видях копчето пред лоста , пуснах и твърдоста , а за автомата и дума неможе да става за ръчка , ръчките бяха едно време незнам за окачването кое е по добре да кажат по запознатите
                          вземи си задължително със въздух има много предимства за градско каране което у нас си е почти оф роуд

Коментар

Добре де щом са го сложили значи има значение ама какво е ?

Коментар

Аз за това питам защото на мен ми казаха същото като на теб , и че подръжката е значително по скъпа , и ме отпратиха да си взема с нормално , за това питам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X