Здравейте, сложих си супер дневни светлини на витарката. Даже и за нощни стават. Лед, с лупичка. Само да не забравя ще ви направя една снимка. За сега обаче са само с ръчно включване. Някои дали знае къде трябва да се свържат, за да се пускат автоматично със запалването на колата или с даване на контакт?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Свързване на автоматични дневни светлини на Витара, 96та, 16V, ДБ
Свий
X
-
От: Свързване на автоматични дневни светлини на Витара, 96та, 16V, ДБ
Има си цяла дълга тема във форума, ама мен ме мързи да търся, че на всичките си коли съм си направил.
А ти ако искаш да си направиш-да не те мързи, а потърси темата.Има ли желание-има и начин!
-
Първоначално публикуван от svremeto Преглед на мнениеЗдравейте, сложих си супер дневни светлини на витарката. Даже и за нощни стават. Лед, с лупичка. Само да не забравя ще ви направя една снимка. За сега обаче са само с ръчно включване. Някои дали знае къде трябва да се свържат, за да се пускат автоматично със запалването на колата или с даване на контакт?
Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.
Коментар
-
Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнениеИ пак по тъмното зад теб ще кара с много светлини.Понякога е гадно , до непоносимо.Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.
Коментар
-
Първоначално публикуван от traper2504 Преглед на мнениеАйде да те отърва от търсене и четене.
[ATTACH=CONFIG]944284[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално публикуван от svremeto Преглед на мнениеСамо да питам - това автореле си ги има електрическата система на колата, нали? В смисъл, че не се купува допулнително.I'm not Lost, I'm Discovering !
088 три 3 четири 0 94 нула - Филип
Коментар
-
Първоначално публикуван от traper2504 Преглед на мнениеМай не си разбрал схемата. Ако желае да не светят заедно с фаровете , може да използва съвета под схемата. Абе земляк ми е кво да правя , помагам.
Ша глеаш сътворения.Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Има си готови релета със схема, които се включват автоматично когато алтернатора почне да зарежда, и се изключват когато напрежението падне под 13.2 V поради някаква причина.
Имам такова и утре ще го снимам.
Купувал съм го отдавна и не си спомням за кви пари, но е бяха кой знае какви.
Когато го взех си беше екзотика, но вече трябва да ги продават навсякъде, та няма нужда да се открива топлата вода.
С още едно реле го изключваш като запалиш фарове или габарити, а има и други начини.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Колега svremeto най простият вариант е следния взимаш едно ключе за пускане и спиране. Което ще монтираш на удобно място в купето да ги пускаш и спираш по желание. Примерно ако си паркирал на тъмно и не искаш да те виждат. Та значи намираш постоянен ( +) който минава през контактния ключ. Захранваш ключето от него пускаш кабел единичен до дневните светлини. За (-) взимаш от кабела който захранва габаритите предните, но не от (-) на габарита а от (+). Така като дадеш на контакт дневните светват и така докато работи колата или си на контакт те светят. А като включиш фаровете дневните ще изгасват докато не спреш фаровете. А ако изключиш от копчето няма да светят изобщо. Аз съм така без сложни релета и други.
Коментар
-
Първоначално публикуван от moci111 Преглед на мнениеКолега svremeto най простият вариант е следния взимаш едно ключе за пускане и спиране. Което ще монтираш на удобно място в купето да ги пускаш и спираш по желание. Примерно ако си паркирал на тъмно и не искаш да те виждат. Та значи намираш постоянен ( +) който минава през контактния ключ. Захранваш ключето от него пускаш кабел единичен до дневните светлини. За (-) взимаш от кабела който захранва габаритите предните, но не от (-) на габарита а от (+). Така като дадеш на контакт дневните светват и така докато работи колата или си на контакт те светят. А като включиш фаровете дневните ще изгасват докато не спреш фаровете. А ако изключиш от копчето няма да светят изобщо. Аз съм така без сложни релета и други.Последно редактирано от traper2504; 14-01-18, 17:43.Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.
Коментар
-
Е колега те дневните който ще слага svremeto са LED. Аз принципно имам и двата варианта с две релета ми пускат фарове габарити всичко. Управлението е както си казал ти от кабелчето на лампата за алтернатора когато изгасне светват фаровете. Бях писал в една тема и там се започна не е правилно ако се прецака алтернатора фаровете гаснат и се удряш и всякакви такива. Така че давам идея а той каквото иска да си прави. Аз са мен съм си решил проблема правилно или не на за мен си е добре.
Коментар
-
Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнениеАз схемата я поразбрах , ма ти не верваш на старило
Ша глеаш сътворения.И да залепне най мн. да светят ледовете заедно с фаровете. Тук опасност да останеш вечер без фарове , ако ти откаже зареждането на алтернатора няма колега.
Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар