Здравейте, приятели. Първо искам да уточня, че нямам никакви понятия относно джиповете и прочие. От тук от там се насочих към Сузуки Джимни, като искам тук специалистите да ми помогнете и да ме просветлите, за да направя правилният избор и да си спестя главоболията с ваша помощ.
Предварително искам да благодаря на тези, които ще изкажат мнение и ще искат да ми помогнат!
Джипа ще ми трябва предимно за градски условия
С него ще ходя от време на време на лов и риболов по лек терен, без да търся груб офроуд и прочие
Интересува ме как се справя на газ и какъв разход на гориво дава
Сузуки Джимни, кои двигатели са най - сполучливи
Кои са плюсовете и недостатъците на джипката - вашите отзиви
Може ли да се монтира допълнително климатик или е сложно
Лесно ли се намират части, понеже гледам джипките не са много разпространени и това малко ме притеснява
При изборът какво най - вече трябва да се гледа и да се внимава
Аз много съм си харесал следният модел - <ЦЕНЗУРА>
Като последно искам да споделя, че съм чувал мнодо добри отзиви за тях. Незнам как са от към здравина и от към подръжка.
Надявам се да ми помогнете. Ако някой има време моля да ми се включи на скайп, за да поговорим набързо - keep_ak .
Предварително искам да благодаря на тези, които ще изкажат мнение и ще искат да ми помогнат!
Джипа ще ми трябва предимно за градски условия
С него ще ходя от време на време на лов и риболов по лек терен, без да търся груб офроуд и прочие
Интересува ме как се справя на газ и какъв разход на гориво дава
Сузуки Джимни, кои двигатели са най - сполучливи
Кои са плюсовете и недостатъците на джипката - вашите отзиви
Може ли да се монтира допълнително климатик или е сложно
Лесно ли се намират части, понеже гледам джипките не са много разпространени и това малко ме притеснява
При изборът какво най - вече трябва да се гледа и да се внимава
Аз много съм си харесал следният модел - <ЦЕНЗУРА>
Като последно искам да споделя, че съм чувал мнодо добри отзиви за тях. Незнам как са от към здравина и от към подръжка.
Надявам се да ми помогнете. Ако някой има време моля да ми се включи на скайп, за да поговорим набързо - keep_ak .
Коментар