Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SUZUKI JIMNY 1.3 4X4 - Информация?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• SUZUKI JIMNY 1.3 4X4 - Информация?

Здравейте, приятели. Първо искам да уточня, че нямам никакви понятия относно джиповете и прочие. От тук от там се насочих към Сузуки Джимни, като искам тук специалистите да ми помогнете и да ме просветлите, за да направя правилният избор и да си спестя главоболията с ваша помощ.

Предварително искам да благодаря на тези, които ще изкажат мнение и ще искат да ми помогнат!

Джипа ще ми трябва предимно за градски условия
    С него ще ходя от време на време на лов и риболов по лек терен, без да търся груб офроуд и прочие
    Интересува ме как се справя на газ и какъв разход на гориво дава
    Сузуки Джимни, кои двигатели са най - сполучливи
    Кои са плюсовете и недостатъците на джипката - вашите отзиви
    Може ли да се монтира допълнително климатик или е сложно
    Лесно ли се намират части, понеже гледам джипките не са много разпространени и това малко ме притеснява
    При изборът какво най - вече трябва да се гледа и да се внимава

Аз много съм си харесал следният модел - <ЦЕНЗУРА>

Като последно искам да споделя, че съм чувал мнодо добри отзиви за тях. Незнам как са от към здравина и от към подръжка.

Надявам се да ми помогнете. Ако някой има време моля да ми се включи на скайп, за да поговорим набързо - keep_ak .
    Последно редактирано от Ясен; 08-07-14, 17:12.

От: SUZUKI JIMNY 1.3 4X4 - Информация?

Като допълнение искам да кажа, че другият ми избор се спира на Тойота Рав 4, предвид повечето екстри и малко по - ниската цена. Като цяло обаче визията на Джимнито и способностите му по ме впечатляват, но при правилно разчитане на плюсове, минуси и прочие бих се насочил и към друго. Целта е да не се метна с главата надолу .

Сега сте Вие наред. Помагайте

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...ighlight=jimny
      http://www.offroad-bulgaria.com/show...E6%E8%EC%ED%E8

Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
      Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от БатИцо Преглед на мнение
        Като допълнение искам да кажа, че другият ми избор се спира на Тойота Рав 4, предвид повечето екстри и малко по - ниската цена. Като цяло обаче визията на Джимнито и способностите му по ме впечатляват, но при правилно разчитане на плюсове, минуси и прочие бих се насочил и към друго. Целта е да не се метна с главата надолу .

Сега сте Вие наред. Помагайте
        Огледай се и за Grand vitara също добър избор

Коментар

За изброените от теб критерии, не ти трябва друго.Но това само при условие че, не сте повече от двама/трима души (зависи от "ханша" Ви)
          На газ 10л / 100км смесен цикъл с ГИ, и гуми 215/65 r16. Може и по-малко, тъй като при настройката го "засилих" малко, че гоня динамиката пред икономията.Бутилката/30л/, я слагаш на мястото на гърнето, което от своя страна се измества от лявата страна на шасито пред задна лява гума.Другият вариант е, резервоара на две, и си прави бутилка по размер.Идеята /както се досещаш/ е, запазване на багажното пространство.
          За климатик ... с пари всичко става!
          Минуси /лични впечатления/ - слаба ел. инсталация и агрегати, ръжда, липса на комфорт, слаби карета,висок център на тежестта, малки мотори, автоматични хъбове, малко купе ...
          Плюсове /лични / - малко купе, бързи/бавни, сравнително добра видимост, маневрен, проходим и мн. други
          Частите ... изцяло от теб си зависи колко бързо ще намериш дадена част. А по сайтовете е пълно с Джимнита на части. И, естествено, има скъпо и евтино.
          При оглед
          - ръжда /легенчето на крика/, зад фаровете, под акумулатора, шасито ... общо взето навсякъде
          - нормалната работа на мотора
          - липсата на шумове в диф и ск. кутия!
          - всичко останало

Малко, тясно и високо. Какво по-добро за градско и лек пресечен терен ... освен скутер или ИЖЕ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X