Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ялов сервиз на Сузуки във Варна

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Ялов сервиз на Сузуки във Варна

  Здравейте, колеги,
  Става дума за оторизираният сервиз на Сузуки и Киа с гръмкото име "Експерт Сервиз" на входа на Варна от магистрала Хемус.
  Преди 1 седмица закарах там джипа си, за да бъде диагностициран и отремонтиран, тъй като не искаше да включи на 4х4. Колата престоя там почти целия ден и когато се обадих, за да разбера какво става, само дето не ме напсуваха за нахалството, което съм проявил.
  В края на краищата ми взеха едни 45лв. и казаха, че проблемът бил във въздушната помпичка на предния диф. Предложиха да ми доставят нова с доставка от Япония и на цена 800лв., при което хлъцнах!
  Купих си втора ръка помпичка, вкарах джипката в друг сервиз във Варна, където се оказа, че проблемът изобщо не е в помпичката, а в мембраната на дифа - изпуска налягането.
  Значи:
  1. Експерт сервиз ми взеха 45лв. и не откриха истинската причина;
  2. Имат магазин, в който реално няма части;
  3. Отношението към клиентите е на толкова ниско ниво, че по-добре влизайте вътре въоръжени, че да имате все пак начин да реагирате на враждебността, витаеща в сервиза;
  4. Аз лично повече няма да стъпя в този сервиз!

 • #2
  От: Ялов сервиз на Сузуки във Варна

  Здравейте, скоро и аз си изпатих от липсата на компетентност, диагностиката им е абсолютна нула, искат пари и нищо не вършат.
  Опитаха се да ремонтират спирачките на Суифт 2005 година, след 200лева и никакъв ефект ми предложиха да ми сменят спирачната помпа(която е нова, но не е оригинална) с Бош, и като ги питах за отговорността за ремота, ако няма ефект и ми вдигнаха скандал, ако съм искал да си правя колата другаде, те не били длъжни и т.н.
  Оказа се, че помпата си е наред и така и не откриха проблема, който се оказа в АБС.
  Историята е дълга и не ми се описва подробно, но извода е един.

  Коментар


  • #3
   От: Ялов сервиз на Сузуки във Варна

   Откак е официален сервиз искрено и лично ми казаха, че могат само да пълнят климатици и сменят масла, ги заобикалям отдалеч.

   Коментар

   Активност за темата

   Свий

   В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

   Най-много потребители онлайн 4,057 в 14:19 на 14-06-16.

   Зареждам...
   X