Какъв е разхода на Сузуки Гранд Витара 2.5 V6 бензин и евентуално газ (модел 99-2005г.). И не ми пишете да чета темите че пишело защото от два часа четене нищо конкретно за този двигател не разбрах. Ако може поне няколко конкретни мнения (градско извънградско и среден) от хора които имат такава витара за да се ориентирам. Благодаря предварително...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разход на гориво на Сузуки Гранд Витара 2.5 V6 бензин
Свий
X
-
От: Разход на гориво на Сузуки Гранд Витара 2.5 V6 бензин
От около два месеца съм собственик и аз на такава машина и при мен положението е следното:
Бензин -градско около 13л. при може да се каже студен двигател, извънградско 10л. при скорост 100км/ч.
Но трябва да добавя, че десния крак го ограничавам в натисканетощот бендЗина е скъп!
Сузуки Гранд Витара 2.5 V6
Коментар
-
Първоначално публикуван от gogobarzia Преглед на мнениеКарах този V6 4000 км служебно. Пълен резервоар след 100 км. точно 28 литра налях.Със сигурност може по икономично ноо.. V6.
SUZUKI VITARA V6
HONDA CBR 919RR
MERCEDES ML
MAN TGA D2O COMANREIL 18-430
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bai_Vyl4o Преглед на мнениеКакъв е разхода на Сузуки Гранд Витара 2.5 V6 бензин и евентуално газ (модел 99-2005г.). И не ми пишете да чета темите че пишело защото от два часа четене нищо конкретно за този двигател не разбрах. Ако може поне няколко конкретни мнения (градско извънградско и среден) от хора които имат такава витара за да се ориентирам. Благодаря предварително...SUZUKI VITARA V6
HONDA CBR 919RR
MERCEDES ML
Коментар
-
Първоначално публикуван от tisho-samokov Преглед на мнениеХаха ама тези 100км.по пистите вав Витоша ли ги кара на първа бавна,че да игори 28л.о 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнениеНе виждам пролбем в такъв разход. Може и по-висок да се постигне без съмнение, само да има кой да сипва в гърловинатаSUZUKI VITARA V6
HONDA CBR 919RR
MERCEDES ML
Коментар
-
Току що засякох моята на газ. Даде ми около 15/100 предимно софийско градско. От 310км. само 50 са били извънградско. Мисля, че за София си е съвсем нормален разходът.
Газовата е Bardolini MAX OBD.
Още не съм я засичал на дълъг път на газ.
На бензин извънградско с около 110 ми даде 10.5/100.Suzuki Grand Vitara 2.5 V6 H25A 2000г. | 3" сиромашки лифт
Коментар
-
Всичко е относително, моята като я взех гореше около 14/100 газ градско и 11-12/100 извън. В момента, след лифт, джанти и гуми /рошави/ градско 19/100, дълго 14-15/100. Така че, ако е стокова и стандартен размер джанти и гуми - ОК, от там нататък няма смисъл от коментари.Ако някой действително е тъп, това няма как да му бъде обяснено
Grand Vitara 2.5 V6/24 , 1999 automatic
Коментар
-
Първоначално публикуван от The_Fallen_One Преглед на мнениеТоку що засякох моята на газ. Даде ми около 15/100 предимно софийско градско. От 310км. само 50 са били извънградско. Мисля, че за София си е съвсем нормален разходът.
Газовата е Bardolini MAX OBD.
Още не съм я засичал на дълъг път на газ.
На бензин извънградско с около 110 ми даде 10.5/100.
Гумите все още са ми заводски размер, АТ.Suzuki Grand Vitara 2.5 V6 H25A 2000г. | 3" сиромашки лифт
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар