От: Качване на нивото на антифриза и надути маркучи на Outback H6 3.0 2001
Реплика която ми напира в главата!
Сега и мисли започна да четеш!
Няма всъщност какво да кажа, нито убеждавам теб или някой друг какво да си купува и какво не. Моят опит е достатъчен за мен, да преценя че такава кола повече не искам и го споделям само за да се знае какво се е случило. Никъде не съм казал, че това са
най-големите боклуци, а че са попрехвалени.Имат си "+" и "-" ,като всяка кола, а за мен лично минусите са повечко. Можеш ли да ми цитираш къде съм казал че са най-големите боклуци? Всъщност очаквах точно такава реакция и не ме изненадва особено. Чудя се какво подскачате толкова за тез тенекии все едно ги произвеждате вие, а пък който каже нещо ви е конкуренция. КупЕте си каквито коли искатЕ и си ги карайте със здраве!
Реплика която ми напира в главата!

най-големите боклуци, а че са попрехвалени.Имат си "+" и "-" ,като всяка кола, а за мен лично минусите са повечко. Можеш ли да ми цитираш къде съм казал че са най-големите боклуци? Всъщност очаквах точно такава реакция и не ме изненадва особено. Чудя се какво подскачате толкова за тез тенекии все едно ги произвеждате вие, а пък който каже нещо ви е конкуренция. КупЕте си каквито коли искатЕ и си ги карайте със здраве!
Коментар