Мисля да си направя едно профилактично почистване на горивната система с някаква добавка. Някой има ли впечатление от конкретна марка. Чувал съм, че на Liqui Moli са много добри.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Някой използвал ли е добавки за почистване на дюзи?
Свий
X
-
До: Някой използвал ли е добавки за почистване на дюзи?
Първоначално публикуван от matematic Преглед на мнениеМисля да си направя едно профилактично почистване на горивната система с някаква добавка. Някой има ли впечатление от конкретна марка. Чувал съм, че на Liqui Moli са много добри.
Коментар
-
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеЗа да има ефект,добавката трябва да се поставя почти редовно,а това са средства и не е сигурен крайният резултат/зависи от състоянието на дюзите/!Истината е ултразвук или нови дюзи..Успех.Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Слагай смело на Liqui Moli. Пробвал съм я и работи добре!Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
Коментар
-
Аз съм имал проблем.
Когато автомобила е стар има рискове.Добавката има силни почистващи свойства.Това означава че преди да стигне до дюзите първо почиства резервоара,след това тръбопровода и докато стигне до заветните дюзи,почистения вече боклук задръства и филтрите и дюзите.На мен ми се е случвало и затова не бих правил повече експерименти,защото помня колко ми струваше гяволията.Успех на използващите добавки.Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
-
За почистване-почиства -и то яко.На леката кола,като цяло лято не я паля на бензин зимата въобще не работи,една добавка(Лики моли,стп или каквато има там) и проблема след малко псувни и много сажди от ауспуха се решава...
Въпроса е,че на мен ми реши и дин друг проблем-резервоарът от някъде сълзеше(не капеше,но смърдеше).Като му сложих добавката разбрах от къде е сълзял,защото направо си протече на струйка.Тъй,че умната ако кошницата е много дърта...08седемшест5едно513четири
Коментар
-
Аз съм ползвал на "Лики моли" добавка,но направо откачам мъркучите на вход нафта към помпата и излишната нафта като ги слагам дирекно във шишето с добавкатаПаля и оставям на обороти докато изгори добавката.Има поразяващ ефект
Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Ползвал съм добавката на Castrol TDA . На два пъти съм хлащал дюзите че започват да засичат от лоша нафта.Стигало се е до спиране работата на разпръсквачи на празен ход и силно чукане на високи обороти.След употреба на въпросната добавка дюзите са започвали да работят нормално.Разбирасе ефекта се постига след изгаряне на около 25-30л гориво но по-добре е така отколкото да се сменят разпръсквачите. Castrol TDA почиства и същевременно смазва елементите на горивната уредба.Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар