Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой използвал ли е добавки за почистване на дюзи?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой използвал ли е добавки за почистване на дюзи?

Мисля да си направя едно профилактично почистване на горивната система с някаква добавка. Някой има ли впечатление от конкретна марка. Чувал съм, че на Liqui Moli са много добри.
    Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Overland

До: Някой използвал ли е добавки за почистване на дюзи?

Аз съм ползвал на STP ама ей така профилактично. Та не знам какъв е ефекта щото и преди това нямаше проблеми.
    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от matematic Преглед на мнение
      Мисля да си направя едно профилактично почистване на горивната система с някаква добавка. Някой има ли впечатление от конкретна марка. Чувал съм, че на Liqui Moli са много добри.
      За да има ефект,добавката трябва да се поставя почти редовно,а това са средства и не е сигурен крайният резултат/зависи от състоянието на дюзите/!Истината е ултразвук или нови дюзи..Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
        За да има ефект,добавката трябва да се поставя почти редовно,а това са средства и не е сигурен крайният резултат/зависи от състоянието на дюзите/!Истината е ултразвук или нови дюзи..Успех.
        Прав си , по тази причина излиза по-добре (макар и малко по-скъпо) направо да смени дюзите. Така през следващите 150 000 км. няма да мисли за никакво промиване.
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Слагай смело на Liqui Moli. Пробвал съм я и работи добре!
          Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Аз съм имал проблем.

Когато автомобила е стар има рискове.Добавката има силни почистващи свойства.Това означава че преди да стигне до дюзите първо почиства резервоара,след това тръбопровода и докато стигне до заветните дюзи,почистения вече боклук задръства и филтрите и дюзите.На мен ми се е случвало и затова не бих правил повече експерименти,защото помня колко ми струваше гяволията.Успех на използващите добавки.
            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

За почистване-почиства -и то яко.На леката кола,като цяло лято не я паля на бензин зимата въобще не работи,една добавка(Лики моли,стп или каквато има там) и проблема след малко псувни и много сажди от ауспуха се решава...
              Въпроса е,че на мен ми реши и дин друг проблем-резервоарът от някъде сълзеше(не капеше,но смърдеше).Като му сложих добавката разбрах от къде е сълзял,защото направо си протече на струйка.Тъй,че умната ако кошницата е много дърта...
              08седемшест5едно513четири

Коментар

Аз съм ползвал на "Лики моли" добавка,но направо откачам мъркучите на вход нафта към помпата и излишната нафта като ги слагам дирекно във шишето с добавката Паля и оставям на обороти докато изгори добавката.Има поразяващ ефект
                Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Ползвал съм добавката на Castrol TDA . На два пъти съм хлащал дюзите че започват да засичат от лоша нафта.Стигало се е до спиране работата на разпръсквачи на празен ход и силно чукане на високи обороти.След употреба на въпросната добавка дюзите са започвали да работят нормално.Разбирасе ефекта се постига след изгаряне на около 25-30л гориво но по-добре е така отколкото да се сменят разпръсквачите. Castrol TDA почиства и същевременно смазва елементите на горивната уредба.
                  Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                  Дий Снайдер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X