Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Opel Frontera 2.4i - мнения ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Opel Frontera 2.4i - мнения ?

Здравейте, преди няколко дена видях една Фронтера 2.4i обаче ми направи впечатление, че не е 125к.с., а 115к.с., при проверка в интернет нещо не можах да намера точно този мотор с тези коне, някакво мнение и отзиви като цяло за 2.4 мотора и ако има въобще този с 115к.с. също някакви мнение ? Благодаря ви предварително.

От: Opel Frontera 2.4i - мнения ?

Aз съм с тaкaвa,2.4i,125hp,но 2.4i ,115hp,не съм и чувaл ,не съм и виждaл в нито еднa бaзa дaнни зa Фронтерa.Товa покaзвaт кaтaлозите.Моторa е GM.
    Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Няма смисъл да се гледа в каталози, 2.4 мотора е само 125 к.с. за отзиви, ако не му е извадена душата е много здрав и надежден мотор с голям ресурс.
      ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Първоначално публикуван от breakforce Преглед на мнение
        Здравейте, преди няколко дена видях една Фронтера 2.4i обаче ми направи впечатление, че не е 125к.с., а 115к.с., при проверка в интернет нещо не можах да намера точно този мотор с тези коне, някакво мнение и отзиви като цяло за 2.4 мотора и ако има въобще този с 115к.с. също някакви мнение ? Благодаря ви предварително.
        Колега, къде ги видя тези "коне" ?!
        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

ако е къса база е 2.0 115 к.с.Ако е дълга 2.4 125 к.с.

Коментар

Aко сa остaнaло 115 може дa се рaдвaш. Тея 20 годишни aвтомобили им им ги смятaм нaполовинa от фaбричните.
            Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Останали, или умрели няма значение, важното е по каталог какво пише. 2.4 е 125 коня, а може би се бърка със 115 заради мотора 2.0 на късата база.
              ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Мойте са 124,само един е умрял, на 40 градусов наклон ,камъни хвърля!
                Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Да, изглежда не ми е правилна информацията, благодаря ви много за отговорите, м/у да попитам и за един друг модел джип за мнения, за да не овтаяям нова тема, какво може да кажете за Jeep Cherokee 2.5i 125к.с. /с верига, не с ремък/ 1995г. Jamboree, внос Австрия, като мотор и т.н.

Коментар

Тук всеобщото мнение за Чероки е, че най-добре е 4,0 мотора - основно заради мощността, здравия автомат и фул-тайм раздатката. 2,5 бензин е същия, но с два цилиндъра по-малко. Като цяло е здрав. Но е по-слаб, парттайм и само ръчка.

Иначе - по-лек от Фронтерата с около 400 кила, защото няма шаси, а е на самоносеща конструкция. Има цял преден мост. По-малък като габарити, но изглежда голям заради ръбестите форми. Резервната гума стои изправена в багажника, което изяжда обема му.

Как е с ръждите, щом е от Австрия? От там идат най-гнилите коли, въпреки че съм виждал и такива без точица ръжда
                    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Моля за черокитата в Jeep подфорума.
                      no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X