Здравейте, имам проблем със левия автоматичен хъб- като включа предното предаване на баир ,левия хъб изтърва отвреме на време.Къде може да е проблема и може ли да се легулира да не изтърва хъба?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Автоматични хъбове на фронтера спорт
Свий
X
-
От: Автоматични хъбове на фронтера спорт
Първоначално публикуван от anto1 Преглед на мнениеЗдравейте, имам проблем със левия автоматичен хъб- като включа предното предаване на баир ,левия хъб изтърва отвреме на време.Къде може да е проблема и може ли да се легулира да не изтърва хъба?no signature no problems
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеИма изписано кило мастило по въпроса.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеЗащо ли?, хъбовете имат нужда от време на време да се свалят, почистят, посмажат с тънко масло, да се пристегне или сложиш нова зегерка, проверка за луфтове и т.н. Много хора които не са отваряли никога хъбове за профилактика, после се чудят защо хъба трака, невключва и т.н.
Коментар
-
Първоначално публикуван от anto1 Преглед на мнениедобре, не ви се пише- всичко съм прочел, но не ми стана ясно зад зегерката ли трябва да сложа по- дебела шайба ?Хъбовете са смазани!
Коментар
-
Благодаря за темата, но нищо не става ясно- освен, че гори повече с заключени хъбове и да се сменят овтоматите с ръчни.Харесвам си автоматите и не бих ги заменил за ръчни. Ако може да ми споделите както вече писъх. не ми стана ясно дали ако сложа по- дебела шайба ,ще стане нещо?Хъба си работи нормално, няма стържене- просто като го натоваря на баир , изтърва затова искам помощ как да си го реголирам!
Коментар
-
Относно подлагането на шайби тук също има коментирано: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=185044
Коментар
-
Прегледaй синхронизaторa зa признaци нa износвaне,зегеркaтa дa е добре вкaрaнa в кaнaлa,смaзaн добре ,но с кво,лек луфт трябвa дa имa инaче не можеш дa сложиш дори зегеркaтa кaкто трябвa!Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеЗащо ли?
Коментар
-
Здравейте, и аз съм с автоматични хъбове, как мога да разбера дали хъбовете изпускат или проблема е друг.
защото като включа двойни при кален терен като се натовари колата се чува някакво тракане , и от двете страни по-отделно.
Не мога да разбера дали изпуска хъба или нещо друго?Някакви препоръки колеги?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар