Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся мигач преден десен за OPEL FRONTERA 1999

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся мигач преден десен за OPEL FRONTERA 1999

Здравейте колеги ! Опрях на камък Трябвами ПРЕДЕН ДЕСЕН МИГАЧ ЗА ФРОНТЕРА 99г. 2.2i
    МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ!!!!

От: Търся мигач преден десен за OPEL FRONTERA 1999

Поне 10 пъти съм давал този съвет, но и на теб ще го дам: Защо не питаш Лозан ( Isuzo )?
    Казано е:
    -"Обичай ближния",
    щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Благодаря ти колега но аз съм го питал вече и при него няма !!! за това яко някой има да пише

Коментар

Трудна работа е... оглеждай се за обяви за коли на части и то пресни, защото по мои наблюдения първо заминават мигачите. След няколко седмично търсене, обикаляне по морги, питане на Лозан и обаждане на поне 15 обяви за коли на части си поръчах нов мигач (цената предполагам я знаете). Малко след като да взема новия мигач ми падна оферта за втора употреба, но вече беше късно... късмет. По моргите няма смисъл да обикаляш според мен.
        ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Колега, трудна работа МИСИЯТА Е почти невъзможна, на всякаде съм звънял и всички казват че до скоро са имали а сега нямат

Коментар

Говори с хората където си звънял за въпросния мигач и ги помоли при следващата им доставена фронтера за части да ти я запазят, другия вариянт е, да следиш всеки ден най-новите обяви в мобилето за фронтера на части и ще имаш шансове!

п.с Аз също търсех мигач но за фронтера А, мигача ми беше жълт от старост и ме дразнеше, купих си нов оригинален за 100 лв и стария го продадох за 35 лв. та за 65лв се сдобих с чисто нов оригинален мигач като слънце

Коментар

Евала колега!! Благодаря за съвета, ако ми падне нещо ще пиша

Коментар

Колеги намерих мигач! ако някой се интересува от телефони да пише

Коментар

бах тия мигачи - те от щатите да се поръчат са по-малко от 100 лева бре! Ма бай Ганьо още го е казал "...имал, дал..."
                  В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
                    бах тия мигачи - те от щатите да се поръчат са по-малко от 100 лева бре! Ма бай Ганьо още го е казал "...имал, дал..."
                    Не знаех, че там правят мигачи за Фронти! Който няма търпение да чака някоя фронти да се бракува и няма излишно време, и средства да обикаля десетки морги безрезултатно си купува нов мигач за около 100лв. Проблемът е, че няма алтернативни варианти, като повечето части, а само оригиналния производител...
                    ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Продават! За правене не съм казал нищо. поне за B 100% има - просто се търси се като Isuzo Rodeo...

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
                        Продават! За правене не съм казал нищо. поне за B 100% има - просто се търси се като Isuzo Rodeo...
                        Обаче на родеото са жълти. Но по-добре от никакви.

Коментар

Наистина изглеждат малко по-различно, но не са и класически оранжеви - пак са с прозрачна пластмаса. Ето какво имам предвид: Натиснете снимката за да я уголемите

Име:getimage (1).jpg
Прегледи:1
Размер:7.7 КБ
ID:5457671
                          По-скоро вътре като чели има нещо оранжево - както и да е когато моите пристигнат ще пиша как са на живо.

Коментар

Възможно е да са и с габарит в тях. Междудругото изглеждат готино на снимката.

Коментар

колеги, сега (понеже и аз съм потърпевш - със счупен мигач, а това се очертава скъп проблем в БГ) да обобщя какво съм успял да намеря по въпроса:
                              1) САЩ - цена там 19$. най-добрия вариант, ако има кой да ги донесе от там, или поне да ги изпрати, за да им се плаща ДДС;
                              2) ebay uk - 30 паунда OEM, нови;
                              3) ebay uk - 20 паунда в добро състояние, втора ръка.

та ако някой е на зор - да действа, а българските търговци дето искат по 120 и нагоре парици, да си се снимат с тях

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X