Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ремонт на гнп за опел зафира 1999, dti, 82 кс, двигател ecotec

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ремонт на гнп за опел зафира 1999, dti, 82 кс, двигател ecotec

Колеги, нуждая се от съвет. Прецака ми се ГНП на Зафирата, два дни стоя колата в БОВА-Бургас, за да ми кажат,че проблема е в помпата. Това ясно им казвам, но в електрониката или механиката. Отговарят ми , че не знаят, трябвало да я изпратят в София, там ще разберат, къде точно е проблема и всичко ще струва 2000лв. Въпросът ми е това ли е единственият път да се ремонтира ГНП-то?

От: ремонт на гнп за опел зафира 1999, dti, 82 кс, двигател ecotec

2000 лв. е прекалено , ако е изгорял транзистора ремонта е към 250 лв
    Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732

Коментар

Един колега има същия проблем с зафира и от майстор на майстор помпата два пъти на софия по 370лв за майстора в София плюс разходите по еконт и на майстори за за сваляне и слагане сигурно е дал повече от 1000лв. и като запали пуши като парен лукумотив докато загрее после няма но той е доволен че все пак върви а не я гледа да стой пред блока.
      Така че те съветвам търси по ав. моргите помпа с уговорката като запали и заработи както трябва да я платиш или ако не е наред да я върнеш искат по 350-400лв за помпа и майстор да я смени 80-100лв така че повече от 500лв няма да ти излезе.
      А тези помпи имат и друг проблем в електрония блок на самата помпа в нея горят им едни съпротивления и ги управят за 100-150лв така че е добре да ти кажат дали е от електрониката но ако е от нея вообще няма да пали.

Коментар

Погледни тази тема: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=49535
        Казано е:
        -"Обичай ближния",
        щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Колега здравей,тези помпи ги ремонтира един майстор в гр.Айтос,на мой познат той е ремонтира и е много доволен от ремонта,ако искаш ще потърся кординатите му,Поздрави!

Коментар

Ще съм ти много благодарен,ако ми пратиш координати на майстора от Айтос. Мисля, че проблема е в електрониката, но никой не ми казва къде точно. Куриозът е че като им казах в сервиза, че търся цена за Опела 4000лв. и като извадим 2000лв за ремонта съм готов да я дам за 2 бона, веднага се съгласиха да я вземат. От това си правя извода, че може да се отремонтира за далеч по-ниска цена.

Коментар

0898688199 Иван,момчето е от Бургас,но сервиза му е Айтос

Коментар

Първоначално публикуван от rossenmir4ev Преглед на мнение
                Ще съм ти много благодарен,ако ми пратиш координати на майстора от Айтос. ....
                Предполагам си прочел темата на kiki.t .... Не, че смятам тоя пич от Айтос за некадърен, но ремонтът на тези помпи изисква специфични познания и скъпо оборудване. Което ако липсва ремонтът може да е доста неуспешен и да доведе до закупуване на нова помпа, което в случая ще доведе до бракуване на колата.
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X