Колеги, според вас ако разчекна "Фронтерата"със подходящи фланци /само за визия/,възможно ли е да се строши нещо.И къде мога да си купя такива и по възможност някаква цена.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фланци за джипа?
Свий
X
-
Re: Фланци за джипа?
каква ти е идеята защо са ти фланци ,с какви джанти си,с каква фронера си,какво искаш да постигнеш,по принцип всяко раширяване натоварва в извесна степен лагера на главината ,много важно приемливо ли е товаМИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА
-
Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнениекаква ти е идеята защо са ти фланци ,с какви джанти си,с каква фронера си,какво искаш да постигнеш,по принцип всяко раширяване натоварва в извесна степен лагера на главината ,много важно приемливо ли е това
Коментар
-
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеКолеги, според вас ако разчекна "Фронтерата"със подходящи фланци /само за визия/,възможно ли е да се строши нещо.И къде мога да си купя такива и по възможност някаква цена.no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеКБЗ л.джанта с гуми 255/75/15 желанието ми е само за обща визия на автомобила,нищо повече.
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеНе знам какво е визия, ама с тия дивотии се изтрепа сума народ.
Аз до сега кола без фланци не съм имал. В момента карам с 3см на гума. Толкова малки до сега не съм карал.
Коментар
-
АЗ също мисля , че няма никакво значение дали си с фланци или джанти с (-) ет.Натоварванията по главините са същите. Проблемите идват по-скоро от некачествена изработка.!PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
0899187766
Коментар
-
Благодаря на всички,но въпреки всичко все още мисля по въпроса дали да сложа или не.Навремето правих подобни бяха по 3 см.и ги постових на "Типо",нямаше никакви проблеми ама тука нещата стоят по друг начин ,става въпрос за около 2000кг.и това ме притеснява малко.Затова писах,ако някой е слагал как е положението.
Коментар
-
Аз например твърдо знам че ще сложа и то до дни. Просто имам останали тук едни джанти с гуми 17", обаче са ЕТ 30, и хич не ми харесва как седят, така че съвсем скоро ще оборудвам паркетника с подобаващи колелаВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар