Здравейте колеги , при мен проблема е че имам теч и загуба на масло днес качих колата Зафира 2000 DTL 82 коня на канал и омасленото място е точно до масления охладител в него виждам ,че влизат два маркуча майстора с който го гледахме каза ,че трябва да се смени гумен пръстен който е вътре във охладителя и от него хвърля масло .Обиколих целия град и така и не намерих такъв гумен пръстен въпроса ми е някой може ли да каже номер или картинка да видя как точно изглежда и само едно ли е уплътнението в този охладител което трябва да се смени може и линк към някой магазин където ги продават има ли някаква особенност при смяната им ще съм ви много благодарен за помощта.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
зафира 2.0 dtl теч на масло
Свий
X
-
От: зафира 2.0 dtl теч на масло
Първоначално публикуван от valio_sm Преглед на мнениеЗдравейте колеги , при мен проблема е че имам теч и загуба на масло днес качих колата Зафира 2000 DTL 82 коня на канал и омасленото място е точно до масления охладител в него виждам ,че влизат два маркуча майстора с който го гледахме каза ,че трябва да се смени гумен пръстен който е вътре във охладителя и от него хвърля масло .Обиколих целия град и така и не намерих такъв гумен пръстен въпроса ми е някой може ли да каже номер или картинка да видя как точно изглежда и само едно ли е уплътнението в този охладител което трябва да се смени може и линк към някой магазин където ги продават има ли някаква особенност при смяната им ще съм ви много благодарен за помощта.no signature no problems
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар