Обява

Свий
Няма добавени обяви.

NISSAN PATROL GR 3.0 DI 2004г. ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• NISSAN PATROL GR 3.0 DI 2004г. ?

Здравейте, имам въпроси относно този модел.За момента карам MITSUBISHI PAJERO 2.5 2003 година, къса база и съм много доволен, но багажника ми е малък и не покрива нуждите ми.Салед като прегледах неакцизните джипове се спрях на този NISSAN. Първо че изглежда направо изродски, много е луксозен вътре и е огромен, а ако се направи лифт, сложат гуми и така нататък става мечта.НО имам въпрос относно качеството.Направих си труда да изчета форума и мисля че не намерих нищо съществено за този мотор.МОЛЯ дайте мнения за мотора, окачване ,скоростна кутия, проблеми някакви.Чух много сериозни неща, като задрали бутала, пукнати глави прегряване, загуба на мощност.ПОМОГНЕТЕ, понеже скоро ще изпращам парите по банков път и ще го плащам.Виждам че има хора тук които разбират много и могат да ми дадат съвет относно точно този джип.Заслужава ли си, корав ли е , или само ще пръскам пари за ремонти.Имайте в пред вид че този който ще купя е под 100 000 км и не е каран на офроуд, тоест е много запазен.Ще се радвам много ако ми дадете съвет.Благодаря предварително.
    Прикачени файлове

До: NISSAN PATROL GR 3.0 DI 2004г. ?

Забравих да кажа че мотора е 160 коня, преполагам по новия.

Коментар

Аз също съм чувал,че след 2004г проблема е решен.А иначе това е животно от най-големите.Страхотен джип-а този на снимката изглежда перфектно.Един приятел докара 2004г,но приликата с този е само фаровете.Стоповете са други и вътре таблото е различно-твоя предполагам е с новия фейслифт.Поздравявам те за избора!!!

Коментар

И на мен много ми харесва визията, но като не знам нищо за мотора се чудя още.Преди време бях решил за Паджеро 3.2 DID , но чух че много хора се оплакват и се отказах, затова сега питам и за този.

Коментар

Какви пари ти излиза ако не е тайна?

Коментар

Ами 21000 Евро е договорената цена от там, предполагам около 600 евро път и други разходи и разходите по регистрацияата в България.

Коментар

Успех!!!

Коментар

Доколкото познавам нисаните не вярвам да имаш проблеми щом е толкова запазен както казваш
                0885 297985,мтел-Радо
                0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Тъй като съм собственик на TDI 2.8 искам да ти споделя няколко неща за които трябва да гледаш:

1. Имаш задна стабилизираща щанга която се откача и закача от купето(едно бутонче от ляво на волана - Stabi on/off). Задължително го провери защото ако не работи то щангата ти е постоянно закъчена и цената на моторчето със жилото е към 3000 лв.

2. Блокажа на задният диференциал, за съжаление мисля, че по-оптините биха могли да ти обяснят как да си тестваш блокажа, мисля че аз повече ще те объркам в тази насока.

3. Провери си климатика дали работи добре.

4. Въпреки, че е 2004 година огледаи за ражда по рамата и купето.

5. Огледай за хлабава перка на радятора. Нова перка с виско муфата струва 1000лв.
                  One Planet, One Internet!
                  We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

О благодаря, със сигурност ще прегледам тези работи, джипа не е каран на офроуд, така че би трябвало да работят.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X