Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заслужава ли си Nissan Terrano I 3.0 V6 за 7.000лв.?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Заслужава ли си Nissan Terrano I 3.0 V6 за 7.000лв.?

Един приятел реши да си продаде нисана терано мисля че е еденица пуснал го е в мобилето за 10 000лв а на мен ми го дава за 7 000лв и се чудя 3 000кубика V6 маиче много харчи става ли газ да сложа ,цената добра ли е има и климатик аибиес вички екстри
    0885 297985,мтел-Радо
    0876 556870,виваком като домашен

До: Покупка

Малка корекция значи пуснатат е 10500лв и с още едни гуми и джанти лети ето и снимките казваите да купувам ли или ако нчкои колега иска мога да съдеиствам за 7 000лв незнам какво да правя само разхода на гориво ме бърка
    Прикачени файлове
    0885 297985,мтел-Радо

Коментар

ТАКА ПО СНИМКА НЯМА КОЙ ДА ТИ КАЖЕ.

Коментар

Колега щом те притеснява разхода на гориво помоли твоя приятел да ти го даде за няколко дни виж колко харчи на бензин при твоя начин на каране сложи си 20% отгоре на газ и прецени.Тъкмо ще го усетиш дали ти пасва, имали някакви проблеми по окачване и т.н. Поздрави
        [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

жалко че не е автоматик, когато си търсих жипка, много исках такъв Нисан, но автоматик.

партайм е, става за газ иначе разхода е голям, 3 литровия мотор по - принцип е добър.

ако всичко му работи, 7000 не са много като знам на какви фронтери искат повече.

ето ти един файл с инфо от мобиле
          Прикачени файлове

Коментар

До: Заслужава ли си Nissan Terrano I 3.0 V6 за 7.000лв.?

За тия пари няма кво да му се чудиш.Най много 20 газ да ти гори.Тъй кат го гледам с тия тръби по него надали е влизал в гора.

Коментар

Нее влизал в гората само по ливатки тои иска да си вземе нива чисто нова, а газовата инжекционова ли требва да е или евтина с плочка , несъм гледал обстоино двигатела и незнам като е веобразен смукателната тръба обща ли е
              0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Първоначално публикуван от godech Преглед на мнение
                Нее влизал в гората само по ливатки тои иска да си вземе нива чисто нова, а газовата инжекционова ли требва да е или евтина с плочка , несъм гледал обстоино двигатела и незнам като е веобразен смукателната тръба обща ли е
                малиииииии.... ше те гони да си вземе обратно нисана, да знаеш

Коментар

Същия модел карах миналата зима. Гори при нормално каране 16-17 градско. На газ. Върви като луд. Много маневрен, удобен и стабилен, не уморява на дълъг път.
                  Като недостатъци изтъквам скъпи задни амортисьори. Има едно копче- спорт или забравих каква беше другото положение. Това е някаква връзка с возенето и като изтърват на колегата му искаха 700лв. Естественно сложи някакви други и сега се клати като патка, но ако се беше обадил щях да му удурдисам някакви други. Тука има много хора, знаещи и можещи и ще ти дадат съвет. Другото е, че не е с цял мост отпред и като погледнеш отдолу ще ахнеш колко авточасти са наслагали японците. И всичките трябва да се сменят по някое време. Ама то пълно щастие няма. Гният и праговете- яко. Ма то за това си има абкант и тенекеджий, колкото искаш. Иначе е добра и МНОГО пъргава машина. И мотора търпи. Само слагай хубави масла ако го вземеш. Успех.
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Щом човека ти е приятел и се счита че няма да те излъже за състоянието на джипката мисля че офертата е добра, разхода наистина ще е по голям но като настъпиш газта друго си е усещането. Да си кажа честно ако не бях взел моя джип щях да се възползвам.

Коментар

За мен 7000 е абсолютния таван на модела.
                      Има версия с малко по-ново табло (капарирах си такъв тъкмо). хареса ми много де
                      Внимателно провери типа на мотора - дали е моно или пълна инжекция (дай снимки ?). Оттам и избора на АГУ.

Коментар

Благодаря за съветите колеги вече е мои джипа и му се кефих няколко дни затова ме нямаше отлична машина и не харчи много около 11-15 бензин но до 110км съм дигал и много мощен това ми харесва,няма да слагам газ но ГАЗ69маи е по проходим това нещо има ли блокажи много затъвам
                        Прикачени файлове
                        0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Браво, 5-вратка !
                          Доста редки са тука.
                          Снимай мотора ?

Как затъваш - гуми хубави има ли ? Не мисля че може да конкурира Уаз де

Коментар

Да ти е честит.Яка машина с екстри,пък и на добра цена.Със здраве !
                            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Гуми семперит 205-16 много нови зимни
                              0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X