Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan Pathfinder 3.3 V6 Малко въпросчета за него!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nissan Pathfinder 3.3 V6 Малко въпросчета за него!

Здравейте имам вече една джипка, ама искам още една за града да си я карам и един познат ми предлага Nissan Pathfinder 3.3 V6 98 година, ама аз почти нищо не можах да намеря за него дори и във форума.
    Та искам да питам ако някои има да каже впечатления от колата и също ме интересува как е с частите и какви цени са долу-горе и газово дали ще стане.
    Изобщо доста въпроси и повечето тъпички, че аз сам в Бургас, а Nissan Pathfinder 3.3 V6 е в София и не сам ходил да го гледам, защото ми се искаше да попитам първо вас.
    Прави каквото трябва ,да става каквото ще!

От: Nissan Pathfinder 3.3 V6 Малко въпросчета за него!

Тези Патфайнери са супер популярни в Канада. Много ги карат и все още държат цена и вид. Не знам дали е изпълнение за САЩ или Канада и как ще стои въпроса с частите.

Коментар

Виж повече инфо в нисанския форум. Ето ти отправна точка:
      http://www.nissanbg.com/forum/viewto...p?f=49&t=37783
      Terrano II R20 TD27Ti

Коментар

Здрава и добра машина е, но имат склонност да ръждясват- трябва да го погледнеш. Карах един такъв с газ- 25-27 гълташе в София, иначе приятна кола, без да блести с нещо..малко крени по завоите, поради високия център на тежестта !
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Питай Rado за впечатления, от както жена му си купи такъв, неможе да се дореди да го шофира от него
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ако е това, за което си мисля, това е повече джиповидна кола, отколкото джип. Без отделна рама, макферсони отпред и т.н. Тоест, важи за употреба като SUV, но нищо повече. Сигурно и върви добре с тоя двигател, ама сигурно и харчи добре.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Поне се заглеждах преди време по тоя monster, та малко скромна информация:
              Значи дават като основен проблем и дефект електр. имобилайзер на моделите произведени 98-99. Препоръчва се машини след 99, където проблема е отстранен. Поне 11% имат проблем с паленето именно поради тоя имобилазер.

3,3 (150к.с.) мотора е с ремък, който си иска интервалните смени и обгрижване (+ парите за това), 3,5 литровя мотор вече е с верига и повече магарета 220к.с. Основен недостатък е сравнително големия горивен разход. Дори и при камионckа скорост от 80-100km/h дава 11-12/100. Иначе средния пожелателен разход е около 15/100 (поне).
              Като цяло доста издръжливи и безпроблемни машини (някои твърдят неубиваеми двигатели). Но да се има предвид, че като цяло резервните части и консумативи са доста скъпи и почти нямат заместители (демек китайски или турски имитации). Добро начално ускорение, но за повече душа не му стига (над 100-110km/h) макар големия мотор. Това е малко по добре при 3,5. Странното е, че 3,5 харчи с 1 л. по-малко от 3,3...
              Като цяло много приятна и комфортна машина за дълги пътувания по хубави пътища в рамките на СУВ (както каза и sparky).
              Лично неангажиращо мнение: ако те кефи, взимай, слагай газ и атака. Само си направи сметка за издръжката и дали ще ти вършат работа вседеходните му качества (доколкото ги има като СУВ).
              Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Много благодаря за информацията. Той ще се ползва като СУВ за другото имам Паджеро V6 3000. Със сигурност ще отида да го видя и ще трябва през някои сервиз да го прекарам в София и това с частите малко ме притеснява.
                Прави каквото трябва ,да става каквото ще!

Коментар

Има един, стои в Борово от 2 години. По едно време имаше табелки, после само си стоеше. Не знам каква му е съдбата, но не изглежда да е лоша колата...
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X