здравейте колеги теранаджии,тези вибрации вече ме побъркват,диагностика направих в нисан-пловдив,казаха ми чее десния тампон на мотора е свършил да го сменя,смених тампона но проблема си остава,някои имал ли е този проблем и как го отсранихте???
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
terano 2.7 tdi къса база,вибрации по волана и тоблото
Свий
X
-
От: terano 2.7 tdi къса база,вибрации по волана и тоблото
http://www.offroad-bulgaria.com/show...C5%D0%C0%CD%CE
виж тук колега"NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
0878739299
-
Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнениеПри теб според мен,вече от тампони на ДВГ или опашката.
Коментар
-
Ми да в мойто си.Нямам такива тресенета,има си нормални вибрации за дизелов двигател.Щом колегата го дразни нека да си види тампоните,може да са поомекнали,скъсали и т.н.
Спарки кажи за маслото."NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
0878739299
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеАбе, вие и двамцата в друго терано умряло от студ качвали ли сте се?да лятата работи по добре
Коментар
-
От студа всичко се удървява и еластичността намалява доста.тераното на студ при палене си работи доста по-твърдо от лятно време по принцип,а ако има и малко тръгнали тампони по мотора ,вече става доста тресенето...NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнениеМи да в мойто си.Нямам такива тресенета,има си нормални вибрации за дизелов двигател.Щом колегата го дразни нека да си види тампоните,може да са поомекнали,скъсали и т.н.
Спарки кажи за маслото.
Тераното на студено работи по-грубо, веднъж защото всичко се е удървило, и втори път защото има повече и по-студен въздух, по-студена нафта, и т.н. моето спира да вижрира чак след час каране, примерно. Но вибрациите ми по мое виждане са нормални за такъв дизелов двигател в такова време.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеАз ги питам ония двамцата, на които им тресе. И ги съветвам преди да дават кинти за нещо, да се качат в чуждо терано и да сравнят.
А това че все още не съм си залепил средната конзола (Спарки знае) , също си оказва влияние в шума от вибрациите.
Коментар
-
Ти се помотай още малко, и тя ще ти слезе в краката на части.
После, шума си е шум, тои е само следствие от вибрациите. Вижрациите на дизелова шкода фабия например са по-гадни от тия на тераното, или шкодата, в която влязох, е била зле технически. На същата шкода ама бензинова, нищо че 3 цилиндъра, вижрации не само че няма, ами едвам чуваш двигателя на празен ход.
Просто дизела си е дизел. Дъртия дизел - още по-дизел.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Абе нека вибрира...нека е дърт...Важното обаче е,че е надежден и здрав мотор,а комбинацията му с купе примерно като моя 2001г. с екстрите му, го прави направо супер автомобил!
Стар като концепция мотор/от ония...дето ги правеха навремето супер здрави/и съвременно купе с достатъчно екстри....тази комбинация си мисля е най-идеалния вариант!
Така,че едно вибриране на студено...ще го преживеем
Поздрави!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Сега като се замисля вибрациите и шумът са на доста търпимо ниво на Тераното в сравнение с други коли.Спарки е прав за фабията,незнам дали е със същия двигател VW Polo 1,4tdi,карах такова служебно 2 години,трака като за световно,особено като ускоряваше,2004 модел кола с такъв шум не бива.Иначе да вибрациите зимата се увеличават,дърпам обогатитела и с малко по-високи обороти изчезват.И да попитам обогатителя нещо променя ли по помпата или е като ръчна гас да опъва малко жилото на гаста.Terrano 2 2,7td 1994
Keeway atv 100
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар