Здравейте , отваря ми се възможност да си купувам траф.масло на 1 лев литъра.Има ли колеги , които карат с такова, проблеми някакви има ли и тази цена ниска ли е или висока.Досега не съм си правил опити с такива алтернативи на горивата.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колеги карате ли с трансформаторно масло?
Свий
X
-
От: Колеги карате ли с трансформаторно масло?
Аз лично не съм карал, но тъй като доста често имам големи количества излишно трансформаторно масло го давам на приятел да кара с него.Досега през джипа му е минало около 1 тон масло и няма проблем.Двигателят му не е комън рейл!Малко повече пуши, но не е огромна разликата.Не съм го питал, а и не ми се е оплаквал, дали има голяма разлика в мощността.
Коментар
-
Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнениеА къде ще го наливаш това масло ? Ск. кутия , мотор или диференциали ?
Освен да си смазваш пантите на колата за друго не става !
Познавам хора които карат с трансформаторно масло, но само стари дизели от сорта на Голф 2 и Кадет .Последно редактирано от Nikolai Georgiev (turbo d); 17-06-11, 16:09.Николай Георгиев 0+
тел.0887357722
Коментар
-
С трансформаторно масло мой приятел измина хилади километри без никакви проблеми. Напоследък вече кара с преработено масло. Джипа е Мицубиши Л 200.ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Аз все пак на всеки 2 резервоара бих сипвал по един с нормална нафта. Белким поизмие някоя и друга сажда тук-там. Може и да не съм прав в притесненията си, ама така бих постъпил.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Обикновенно през зимата го смесвах с нафта 20 на 80 масло през лятото може и само масло но е хубаво да се смесват щото е по гъстичко от нафтата.Мотора работи мазно като комънреал но разхода е малко повече.
Коментар
-
Работил съм 10год. в енергото,докато бях там карах само с такова масло един форд 2,5дизел/транзит95г/.изминал съм около 200 000км.Това беше преди 5год.Новият собственик още го кара без проблем.Ако ти хартисва само се обади.Карай без проблем.
Коментар
-
Абе, а защо тогава му казват "трансформаторно"? А защо понякога се сменя маслото?
Вие наистина ли смятате че можете да пропагандирате ТАКИВА ГЛУПОСТИ в ТОЗИ форум?
А то, гледам - едни японци също смятаха че могат да карат реактори с морска вода, пък сега плачат ...
Напишете по едно ЛС с искрени разкаяния на местния модератор, може и да не ви изтрие регистрациите. Макар че ще е прав.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеАбе, а защо тогава му казват "трансформаторно"?За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеама хората си я пият.Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар