Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги карате ли с трансформаторно масло?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колеги карате ли с трансформаторно масло?

Здравейте , отваря ми се възможност да си купувам траф.масло на 1 лев литъра.Има ли колеги , които карат с такова, проблеми някакви има ли и тази цена ниска ли е или висока.Досега не съм си правил опити с такива алтернативи на горивата.
    Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
    0885544754 Светослав Стоянов

От: Колеги карате ли с трансформаторно масло?

А къде ще го наливаш това масло ? Ск. кутия , мотор или диференциали ?
    Освен да си смазваш пантите на колата за друго не става !
    Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Аз лично не съм карал, но тъй като доста често имам големи количества излишно трансформаторно масло го давам на приятел да кара с него.Досега през джипа му е минало около 1 тон масло и няма проблем.Двигателят му не е комън рейл!Малко повече пуши, но не е огромна разликата.Не съм го питал, а и не ми се е оплаквал, дали има голяма разлика в мощността.

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
        А къде ще го наливаш това масло ? Ск. кутия , мотор или диференциали ?
        Освен да си смазваш пантите на колата за друго не става !
        По вероятно е да го използва за гориво.
        Познавам хора които карат с трансформаторно масло, но само стари дизели от сорта на Голф 2 и Кадет .
        Последно редактирано от Nikolai Georgiev (turbo d); 17-06-11, 16:09.
        Николай Георгиев 0+
        тел.0887357722

Коментар

С трансформаторно масло мой приятел измина хилади километри без никакви проблеми. Напоследък вече кара с преработено масло. Джипа е Мицубиши Л 200.
          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Аз ще го ползвам на Терано 2 2.7 тд 99 к.с и се надявам да няма проблеми ама да се допитам предварително.
            Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
            0885544754 Светослав Стоянов

Коментар

По-добре да се смесва с дизел.
              Проблем може да възникне с произхода на маслото защото често е крадено.
              иво димитров-0898 472 158

Коментар

Карай спокойно.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Аз все пак на всеки 2 резервоара бих сипвал по един с нормална нафта. Белким поизмие някоя и друга сажда тук-там. Може и да не съм прав в притесненията си, ама така бих постъпил.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Обикновенно през зимата го смесвах с нафта 20 на 80 масло през лятото може и само масло но е хубаво да се смесват щото е по гъстичко от нафтата.Мотора работи мазно като комънреал но разхода е малко повече.

Коментар

Работил съм 10год. в енергото,докато бях там карах само с такова масло един форд 2,5дизел/транзит95г/.изминал съм около 200 000км.Това беше преди 5год.Новият собственик още го кара без проблем.Ако ти хартисва само се обади.Карай без проблем.

Коментар

Няма никакви проблеми.Вече поради липса на трансформаторно масло,карам с прекарано.Единственото, което забелязвам е , че сутрин върти повече.

Коментар

Абе, а защо тогава му казват "трансформаторно"? А защо понякога се сменя маслото?
                          Вие наистина ли смятате че можете да пропагандирате ТАКИВА ГЛУПОСТИ в ТОЗИ форум?
                          А то, гледам - едни японци също смятаха че могат да карат реактори с морска вода, пък сега плачат ...
                          Напишете по едно ЛС с искрени разкаяния на местния модератор, може и да не ви изтрие регистрациите. Макар че ще е прав.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                            Абе, а защо тогава му казват "трансформаторно"?
                            Щото който го е кръстил, нищо не разбира. Тя и водата е за миене, ама хората си я пият.
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                              ама хората си я пият.
                              Аз не защото рибките пишкат в нея !
                              Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X