Здравейте, прегледах форума за този джип, но информацията се изчерпва предимно с разхода му.Предполагам малко хора имат наблюдения от първа ръка.Много ми харесва като динамика, визия и концепция, а и разхода не ме притеснява.Но тъй като частите му са безбожно скъпи ме интересува най вече дали е здрав или е някаква хай-тек издънка на Нисан с която псуваш по сервизите
Някой също така може ли да каже нещо за тази CVT кутия.Като принцип ми е ясна, но тъй като не е конвенционална, а е с някакви ремъци ли вериги ли,надеждна ли е.Знам че я слагат и на други модели собствениците им могат да кажат.Мотора знам, че е чудесен, от 350Z-ката е и само суперлативи за него.Окачването чух за тук таме проблеми в рамките на нормалното така че ок.Но електрониката и тази кутия ако изпушват лошо.Така че горди собственици на Мурано, кажете да стана ли един от вас?
А, исках да питам и още нещо.Щатските по какво се различават от тези за европейския пазар, имат ли голяма разлика в качеството, тъй като цената им е много по ниска.

А, исках да питам и още нещо.Щатските по какво се различават от тези за европейския пазар, имат ли голяма разлика в качеството, тъй като цената им е много по ниска.
Коментар