Здравеите колеги. Собственик сам на ТЕРАНО 2 и имам нужда от малко савети. Имам проблеми сас расхода на гориво. 20/100 не е нормално за мен , двигателя е 2.4 . Моля Ви за савет.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Висок разход на Terrano II.
Свий
X
-
От: Висок разход на Terrano II.
Темп.датчик, налягане на гориво, пикаещи дюзи, Lambda сонда, дебитомер/МАП сензор... Това всичко може да води до богата смес и повишен разход на гориво.
А 20/100 какво? Бензин, газ? Къса, дълга база? Градско, извънградско?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
Найдобреотидинакомпютърнадиагностика.МожедатиезапушенкатализатораКолатаможеидаевнякакъвсервизенрежимНула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
Opel Campo 3,1 TD '99
Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"
Коментар
-
Здравейте и за много години ! Чичо ми кара Терано , дълга база , модела е 2000година мотора е 2,7 ТДИ,трансмисията е ръчна. Разхода му сега имам предвид - през зимата е 16/100 извън градско при каране 120-130. Това нормално ли е ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от красимира Преглед на мнениеЗдравейте и за много години ! Чичо ми кара Терано , дълга база , модела е 2000година мотора е 2,7 ТДИ,трансмисията е ръчна. Разхода му сега имам предвид - през зимата е 16/100 извън градско при каране 120-130. Това нормално ли е ?Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080
Коментар
-
Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнениеПри тая скорост мисля, че е нормално. Я да пробва до 100 км/ч. каква, ще е разликата.
Разхода зимата, след първите 15 минути каране не би трябвало да е различен от лятния, с тая разлика че тераното върви с една идея повече, заради по-студения въздух.
Разход 16 дори за дълга база ми се вижда множко, освен ако не е натоварена до козирката. Около 15 ми е градския разход зимата, при положение че през работен ден я чакам по 1 цигара време да вдигне поне малко температурата преди да тръгна, и "пътуванията" ми траят по 10 минути - разбирай - таман да загрее, и вече съм стигнал.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Здравейте,по каталог на дългото Терано 2.7тди му дават 11.9 градско та 100км....Това 16/100 ми изглежда прекалено висок разход.
Ето и по-подробни каталожни данни за модела
http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=656NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнениеМоя по спомен извънградско ми даде около 10 а градско 16. Ех Спарки как не се сетих да ми боднеш една диагностика на Приморско за идеята...Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар