Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pajero 3.5 24v. мнения ?????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Pajero 3.5 24v. мнения ?????

Pajero 3.5 24v ?????
    Така, имал сам но все за кратко следните модели ; 2.5 къс, автоматик, 2.8 и къс и дълга база..... 2.8 турбо дизел интеркулер. карал сам всякакви....
    ръчки и автомати......пробвал сам и 3.0 V6 , но сега искам да оставя за по-дълго време един 3.5 ....а и всички са били от 1993 до 1998 г.
    Такаче ,ако някой има мнение за този модел нека сподели !!!
    Последно редактирано от ТЕРЗИЙСКИ; 08-01-10, 18:20.

До: Pajero 3.5 24v. мнения ?????

3.5 за коя година си говорим?
    Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
    Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

говорим между 94-98 г

Коментар

Имах едно такова късо. Сравнително издръжлив, но малко нежен автомобил, много бърз, а на бавни е направо огън. Моя беше с всички екстри без кожен салон. Имаше и от пиле мляко. Слабо място са съединителя (омирисва се за нула време) и разхода.
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
          Слабо място са съединителя (омирисва се за нула време) и разхода.
          А автоматик?
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Намам впечатление. Може и да е по-добре, но леко за сметка на динамиката.

Коментар

на две такива джипки сам попадал и мои пропуск, че не сам взел...и двете бяха къси... и автомати ! за расхода няма самнение,4е ште се вижда как се движи стрелката надолу......идеята ми беше дали тоя двигател е издражлив на големи натоварвания......далго време да е във високите .....съмнявам се дане е прекалено форсиран ???

Коментар

Първоначално публикуван от ТЕРЗИЙСКИ Преглед на мнение
                на две такива джипки сам попадал и мои пропуск, че не сам взел...и двете бяха къси... и автомати ! за расхода няма самнение,4е ште се вижда как се движи стрелката надолу......идеята ми беше дали тоя двигател е издражлив на големи натоварвания......далго време да е във високите .....съмнявам се дане е прекалено форсиран ???
                Мотора е як! 3500куб.см и 208 к.с. това хич не е много. един редови 6-так на МБ 104 е 224к.с. на 3000куб. А амг 3,6 е 278к.с.

Коментар

eее.. колега, знам и аз каква е то4ната Джипка...но там вече разликите неса само 20-30 коня, куп други нешта.....а и ценовата листа е ралична.!

Коментар

Мое лично мнение е ,че 3.5 модела е МНОГО надежден и МНОГО здрав.Наистина има сериозен разход но както казвам : по-добре по често до бензиностанцията отколкото по често в сервиза , а и компромиси трябва да се правят от време на време. Взимай го и газзззз!!!!! Успех

Коментар

Първоначално публикуван от ТЕРЗИЙСКИ Преглед на мнение
                      Pajero 3.5 24v ?????
                      Така, имал сам но все за кратко следните модели ; 2.5 къс, автоматик, 2.8 и къс и дълга база..... 2.8 турбо дизел интеркулер. карал сам всякакви....
                      ръчки и автомати......пробвал сам и 3.0 V6 , но сега искам да оставя за по-дълго време един 3.5 ....а и всички са били от 1993 до 1998 г.
                      Такаче ,ако някой има мнение за този модел нека сподели !!!
                      Аз също съм имал 2.5 дизел.Тази зима в гората карам Витара,която продавам за да мога да си купя това,за което ти питаш.Миналата неделя един колега ми даде да пробвам 3.5-ката,голяма сила е това,просто се изстрелва като куршум!После го тествахме на много сериозни екстрими,супер се представи,всички го харесаха как катери! Така,че от мен успех в бартера!Аз също ще си купя такова с десен волан,не държя на външния вид.
                      sigpic

Коментар

В групата която караме има 3.5 -автоматик.По думите на собственика,всичко е перфектно само да не беше автомата.Не можеш да го подлъжеш на втора в снега като тръгва.Прекалено бавната първа и мощния мотор при малко превъртане го зариват,на поледения баир онзи ден се скъса да боксува точно заради автомата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X