Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко инфо за оригинални джанти на Паджеро?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Малко инфо за оригинални джанти на Паджеро?

Здравейте,

Интересуват ме оригиналните ширина и ЕТ на джантите на возилата ви, най-вече Pajero 2. Другото знам че е същото като на Terrano-то ми, но ширината и ЕТ-то нямам представа как са оригинално.

Предварително благодаря.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

До: Малко инфо за оригинални джанти на Паджеро?

Широчината на железните доколкото знам е 6 инча. Алуминиевите 15-ки са 7 инча широки. За ЕТ и проби ако искаш звънни и ще ти дам един комплект оригинални алуминиеви джанти, мога да ти ги дам да пробваш.

Имам и Фронтерови джанти (16-ки) за продан, те са със същото междуболтово.
    Георги Гатев

Коментар

Първоначално публикуван от Георги-trimata Преглед на мнение
      Широчината на железните доколкото знам е 6 инча. Алуминиевите 15-ки са 7 инча широки. За ЕТ и проби ако искаш звънни и ще ти дам един комплект оригинални алуминиеви джанти, мога да ти ги дам да пробваш.

Имам и Фронтерови джанти (16-ки) за продан, те са със същото междуболтово.
      Е кажи какво е ЕТ-то, ако знаеш, та поне да знам дали си струва галимацията. Мойте са 25. търся нещо около 13-15. Ако е по-малко, със сигурност няма да влязат, тоест при завой ще опират.

PP: Оригинално на Pajero sport са 16ки, 7-ци, с ЕТ 10, според ръководството. Ама това ще да е малкото Pajero, или бъркам?
      Последно редактирано от sparkybg; 01-10-09, 15:29.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        PP: Оригинално на Pajero sport са 16ки, 7-ци, с ЕТ 10, според ръководството. Ама това ще да е малкото Pajero, или бъркам?
        Малкото Паджеро е Пинин/IO. Спорта е дълга база с различна маска и подобно на обикновеното Паджеро купе.

На мойто Паджеро 2 оригиналните алуминиеви 15-ки са с ЕТ 15.
        Последно редактирано от skitnik; 01-10-09, 18:13.
        I get High by going Down

Коментар

Първоначално публикуван от skitnik Преглед на мнение
          Малкото Паджеро е Пинин/IO. Спорта е дълга база с различна маска и подобно на обикновеното Паджеро купе.

На мойто Паджеро 2 оригиналните алуминиеви 15-ки са с ЕТ 15.
          Точно такова ми се ще да пробвам.

Коментар

Нямам физически достъп до джантите сега за да ти кажа офсета. Те са с гуми, можеш просто да минеш и да ги сложим да видим. Сега са с 265/75 гуми. Централния отвор е над 108 мм... Върти ми се в главата 0...

ПП. Какви гуми искаш да сложиш?
            Георги Гатев

Коментар

Първоначално публикуван от Георги-trimata Преглед на мнение
              Нямам физически достъп до джантите сега за да ти кажа офсета. Те са с гуми, можеш просто да минеш и да ги сложим да видим. Сега са с 265/75 гуми. Централния отвор е над 108 мм... Върти ми се в главата 0...

ПП. Какви гуми искаш да сложиш?
              С каквито съм си в момента. Просто искам да ги изнеса, а с повече от 10мм, без да хващам флекса, май няма да стане, заради един безсмислен ръб на подкалника отпред.

Отзад ще дойде баш таман отвсякъде - в момента при съвсем пълно разчекване, едната гума съвсем леко опира в шасито. С 10мм изнасяне това просто няма да го има. Не ми е проблем и сега - освен при заигравка на рампата на Goldy и оная на събора, никога не е опирало. И то не толкова че съм го усетил, а после ми направи впечатление излъсканото петно боя. Боята си седеше, но си личи че леко е опряло там.

Абе накратко, някаква муха пак ме е ухапала. Нали си ме знаеш.

Коментар

Това:
                Прикачени файлове
                Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Принципно търся Халумин в прилично състояние - да не са криви. Иначе аз ще мога да ги закарам на пясъкоструйка после и на лак.

Ако ти е една изостанала, например от някоя резервна, бих взел за проба, стига да си навит. Пък после ако стане, ще дебня някой да продава халумин.

Въпроса е да пробвам преди това. Имам една чисто нова като мойте, искам да я сложа, и да видим как ще седи спрямо въпросния гаден и безсмислен ръб.

....накрая ще му се ядосам, и ще хвана я чука, я резака, я флекса.

Коментар

Точно вчера ги мерих, като подреждах гаража - 7j15 ET15
                    Централния отвор не съм мерил, но е по-голям от Тойотския, понеже в момента съм с едни Тойотски стоманени 16-ки, които първия път влязоха с доста мъка.
                    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
                      Точно вчера ги мерих, като подреждах гаража - 7j15 ET15
                      Централния отвор не съм мерил, но е по-голям от Тойотския, понеже в момента съм с едни Тойотски стоманени 16-ки, които първия път влязоха с доста мъка.
                      Ама те какво? Свалени са и без гуми? Алуминиеви? Продаваш?

Коментар

Засега не мисля да ги продавам
                        В момента са със зимни купъри 31х10.5/15 и сигурно ще ги изтъркалям и тая зима, пък напролет ще видим.
                        Но ако искаш, мога да ти хвърля една при Голди за проба

П.П. За оригиналните паджерски алуминиеви става въпрос.
                        Последно редактирано от stargazer; 02-10-09, 09:15. Причина: допълнение
                        Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
                          Засега не мисля да ги продавам
                          В момента са със зимни купъри 31х10.5/15 и сигурно ще ги изтъркалям и тая зима, пък напролет ще видим.
                          Но ако искаш, мога да ти хвърля една при Голди за проба

П.П. За оригиналните паджерски алуминиеви става въпрос.
                          \\

Какво можеш да оставиш, джанта, или джанта с гума? Да знам аз какво да нося. То ще е другата седмица де...

Коментар

Спарки, ако ти се вози, като тръгнеш по ломския от Надежда покрай "Била" надолу в дясно има автомивка и след нея една автокъща, там има нещо което ми напомня на Хюндай Стартрек, та той е в момента с "Паджеровски" джанти и май се продава на части Иначе няколко хромирани "железарки" има и в гумаджийницата след кв.Требич непосредствено преди кръстовището с околовръсното. ЕТ-то е (-) ама не съм слизал да им се пуля щот` са с 6 болта....пък и неа` кинти
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

След работа ще ходя до Драговищица - може да мина да видя, ако остане време.

Железарки не ща. Искам си халумин.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X